Bombă pe piaţa media! Bianca Drăguşanu se întoarce la TV şi îi face concurenţă lui Denise Rifai

Bianca Drăgușanu revine pe sticlă! Blondina va avea propria emisiune și visează să o detroneze pe Denise Rifai. Conform unor surse, diva sexy ar fi semnat contractul cu Kanal D, iar cât de curând postul turcesc va anunța orele de difuzare ale show-ului.

17 feb. 2023, 17:41
Bombă pe piaţa media! Bianca Drăguşanu se întoarce la TV şi îi face concurenţă lui Denise Rifai

Kanal D se pregătește să semneze cu Bianca Drăgușanu. Aceasta ar urma să revină pe sticlă și să prezinte o emisiune pe postul menționat, conform unor informații care au circulat prin presă. Despre blondină știm deja că este cât se poate de ambițioasă și va face orice este nevoie pentru a rămâne relevantă în showbiz-ul românesc. A avea propria emisiune este un pas uriaș în carieră și, probabil, o „bornă” pe care Drăgușanu a visat mereu să o atingă.

Citește și: Bianca Drăgușanu are probleme cu poliția chiar de Valentine’s Day! Cum a scăpat blonda de o amendă uriașă

Patronii Kanal D speră că această emisiune ar putea fi pentru post o șansă uriașă de a reînvia audiențele. Kanal D este în directă competiție cu Antena 1 și PRO TV, pe care speră să le depășească. Dacă Bianca Drăgușanu ar semna cu ei ar deveni colegă cu o pleiadă de vedete, precum Denise Rifai, Dan Negru sau Ilinca Vandici.

Bianca Drăgușanu nu ar fi la prima colaborare cu Kanal D. Diva a prezentat în trecut și show-ul matrimonial „Te vreau lângă mine”, care la momentul respectiv se afla în topul audiențelor. Conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Fanatik, patronii turci ar fi semnat deja contractul cu blonda sexy și urmează ca în viitorul apropiat să anunțe noul show și orele de difuzare. Aceasta ar urma să aibă invitați de seama, iar patronii speră ca audiențele să explodeze.

La ultima colaborare a Biancăi Drăgușanu cu Kanal D se zvonea că blondina era cel mai bine plătită din întreg trustul, băgând în buzunar la finalul lunii aproximativ 12.000 de euro.

Bianca Drăgușanu huiduită de CNA

În anul 2013 Bianca a mai încercat să devină prezentatoarea unei emisiuni TV, însă lucuruile nu s-au concretizat dat fiind că blonda s-a confruntat cu un val de critici din partea CNA. Consiliul  Național al Audiovizualului susținea că aceasta este nepotrivită pentru a apărea la televizor, deoarece nu constituie „un exemplu pentru nimeni”.

„Am primit o sesizare din partea a 25 de ONG-uri care ne cereau o atitudine publica de autoritate in legatura cu imaginea femeii in audiovizual. Postul Antena Stars e bine-venit, pana la urma e un post comercial. Insa libertatea de expresie e supusa unor reguli. Poti face tabloid, dar macar nu te preface ca acesta (Bianca – n.r.) e un model. Ai bunul-simt si fa in asa fel incat asta sa nu fie un model. Bianca, sau Anca, sau Vasilica poate veni sa defileze pe acolo si sa arate ce minunat e, dar nu ea ca model’, a spus si Cristina Trepcea, membru CNA.’, a spus Narcisa Iorga de la CNA, pentru ziarulring.ro.

Citește și: Denise Rifai, noi dezvăluiri din viața amoroasă: „Dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori”