Bianca Drăgușanu este în doliu. A pierdut un important membru al familiei: „Drum lin spre cer”

Bianca Drăgușanu este în doliu pentru că nașul mamei sale și una dintre cele mai importante fețe bisericești din Țara Hațegului a murit.

06 aug. 2021, 21:03
Bianca Drăgușanu este în doliu. A pierdut un important membru al familiei: „Drum lin spre cer”

Bianca Drăgușanu

este în doliu după ce un membru drag al familiei sale a murit. Este vorba despre nașul mamei Biancăi, părintele Antonie Budiul,  una dintre cele mai importante fețe bisericești din județul Hunedoara.

Între părinte și mama vedetei, Madi Drăgușanu, există o conexiune puternică, de aceea femeia a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care își exprimă durerea față de pierderea suferită.

„Nu pot să îmi găsesc cuvintele în aceste momente, decât să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi și cred că fiecare om care v-a cunoscut poate spune la fel. Un om ca dumneavostră se naște destul de rar. Sunt convinsă că, de acolo de sus, te vei ruga pentru noi, nașule! Drum lin spre cer, părinte Antonie Budiul! Sincere condoleanțe familiei!”, a scris mama Biancăi Drăgușanu pe contul ei de socializare.

Părintele Antonie Budiul a primit, în 2016, ”Crucea Patriarhală”, cea mai înaltă distincție oferită preoților din Patriarhia Română, notează CanCan.

Preotul a fost cinstit și pentru implicarea pastoral-misionară desăvârșită după înființarea Episcopiei Devei și Hunedoarei.

El a fost de asemenea unul dintre oamenii cei mai iubiți în Călan, orașul în care a copilărit Bianca Drăgușanu. Adrian Filip Iovănesc, primarul localității, a trimis un mesaj de condoleanțe:

„Pr. Antonie Budiul, protopop al Protopopiatului Ortodox Român Hațeg a trecut la cele veșnice… Cu inima îndurerată, transmit condoleanțe familiei și credincioșilor. Dumnezeu să-i așeze sufletul alături de cei drepți!”, a transmis primarul orașului Călan.

Bianca Drăgușanu, dezvăluire incendiară despre relaţia cu Cristi Borcea

Bianca Drăgușanu,

dezvăluire incendiară despre relaţia cu Cristi Borcea. Bianca Drăgușanu a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare la Teo Show. Vedeta a fost nevoită să răspundă la o serie de întrebări mai incomode, lucru care n-a părut s-o deranjeze absolut deloc. Una dintre întrebările pe care i le-a adresat Bursucu a fost despre bărații celebri care i-au făcut avansuri, dar cărora ea nu le-a acordat atenție.

Bianca Drăgușanu nu a stat foarte mult pe gânduri și a oferit un răspuns, dar fără a da și un nume. Însă, chiar dacă n-a vrut să-i divulge identitatea, din descrierea făcută, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că este vorba despre Cristi Borcea. Vedeta a spus că nu vrea să îi dezvăluie identitatea bărbatului care i-a făcut avansuri în trecut pentru că nu își dorește ca soția acestuia să se supere. „E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

Pe vremea când era măritată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a negat că ar fi fost curtată de Cristi Borcea: „Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”. Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a avut loc în anul 2014, după ce diva a fugit la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea.