Bianca Drăgușanu, dezvăluire incendiară despre relaţia cu Cristi Borcea. „O să se supere nevasta lui!”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre bărbații celebri care au curtat-o de-a lungul timpului, dar cărora ea nu le-a dat atenție. Vedeta a dat de înțeles că unul dintre cei care i-au făcut avansuri este Cristi Borcea.

30 iul. 2021, 08:46
Bianca Drăgușanu, dezvăluire incendiară despre relaţia cu Cristi Borcea. „O să se supere nevasta lui!”

Bianca Drăgușanu, dezvăluire incendiară despre relaţia cu Cristi Borcea. Bianca Drăgușanu a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare la Teo Show. Vedeta a fost nevoită să răspundă la o serie de întrebări mai incomode, lucru care n-a părut s-o deranjeze absolut deloc. Una dintre întrebările pe care i le-a adresat Bursucu a fost despre bărații celebri care i-au făcut avansuri, dar cărora ea nu le-a acordat atenție.

Bianca Drăgușanu, dezvăluire incendiară despre relaţia cu Cristi Borcea

Bianca Drăgușanu nu a stat foarte mult pe gânduri și a oferit un răspuns, dar fără a da și un nume. Însă, chiar dacă n-a vrut să-i divulge identitatea, din descrierea făcută, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că este vorba despre Cristi Borcea. Vedeta a spus că nu vrea să îi dezvăluie identitatea bărbatului care i-a făcut avansuri în trecut pentru că nu își dorește ca soția acestuia să se supere. „E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

Bianca Drăgușanu, motivul incredibil pentru care refuză să participe la Survivor. „Nici pentru 100.000 euro pe zi!”

Pe vremea când era măritată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a negat că ar fi fost curtată de Cristi Borcea: „Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”. Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a avut loc în anul 2014, după ce diva a fugit la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea.