Bianca Drăguşanu este în STARE de ŞOC după ANUNŢUL TERIBIL al lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu nu-şi poate reveni după anunţul teribil al fostului ei soţ, Victor Slav. Mai exact, Victor Slav a recunoscut în cadrul unei emisiuni că este un bărbat liber din punct de vedere sentimental. Câteva ore mai târziu, fosta sa soţie a fost surprinsă de către paparazzi în plină stradă având o discuţie cu o bună prietenă. Din imaginile surprinse de paparazzi se vedea că Bianca Drăguşanu plângea şi era sfâşiată de durere.

RomaniaTV.net
14 iul. 2015, 10:25

Pe marginea unuia dintre bulevardele din Nordul Capitalei, îmbrăcată parcă într-o pereche de pantaloni de pijama scurți, cu o bluză trasă neglijent pe ea și acoperită de un pulover subțire, Bianca Drăguşanu stătea de vorbă cu una dintre cele mai apropiate prietene ale sale.

Bianca Drăguşanu, prima reacţie despre posibila SARCINĂ. „Eu şi Victor suntem FERICIŢI”

La începutul discuției, Bianca Drăguşanu părea revoltată de ceea ce i se întâmplă, iar din gesturile și mimica ei se putea citi supărarea care o macină atât de tare și de care încerca să scape. De-a lungul discuției, fosta soţie a băiatului de la meteo nu a putut sta locului nicio secundă. Mai mult decât atât, la un moment dat, nemaiputând să suporte drama prin care trece, Bianca Drăguşanu s-a aşezat pe marginea trotoarului şi a început să plângă în hohote, informează SpyNews.ro.

În continuare, Bianca Drăguşanu încearcă să înţeleagă de ce bărbatul pe care-l iubea enorm a afirmat că este un bărbat liber chiar în perioada în care cei doi păreau să încerce să își reconstruiască relația.

Citeşte şi  Bianca Drăguşanu, apariţie trăsnet pe plajă. Fanii au rămas înmărmuriţi când au văzut-o FOTO