Bianca Drăguşanu, experienţă TRAUMATIZANTĂ. Chinurile ÎNGROZITOARE la care a fost suspusă VEDETA

Vedetele din Asia Express, reality-show ce revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20:00, au renunţat la orice fel de pretenţii şi au acceptat să circule cu orice le-a ieşit în cale, numai pentru a ajunge la destinaţie.

06 feb. 2019, 15:29
Bianca Drăguşanu, experienţă TRAUMATIZANTĂ. Chinurile ÎNGROZITOARE la care a fost suspusă VEDETA

Cursa de pe Drumul Elefantului a fost mult mai complicată decât se aşteptau, iar surprizele au fost pe măsură. Aşa a ajuns Bianca Drăguşanu să meargă într-o remorcă plină cu nuci de cocos sau prin ploaie, într-o remorcă descoperită.

„Ultima oară am mers cu un Bentley”, declara vedeta în timp ce îşi căuta un loc printre nucile de cocos.

Alex Bodi face DEZVĂLUIREA MOMENTULUI despre Bianca Drăguşanu. Cine l-a anunţat că vedeta stă cu el doar pentru BANI

Jojo şi Paul Ipate s-au confruntat şi ei cu o situaţie mai puţin obişnuită, atunci când au descoperit că maşina care a acceptat să îi ducă era plină cu condamnaţi, care aveau cătuşele la mâini.

Alex Bodi, show total în Dubai pentru Bianca Drăguşanu. A cheltuit o avere într-o singură noapte FOTO

Autostopul în Sri Lanka şi India s-a dovedit a fi o sarcină foarte dificilă, cu care toate cele nouă perechi de vedete a trebuit să se confrunte.

„La un moment dat am mers cu o maşinã de tuns iarbă. Chiar dacă sună ciudat, când eşti în cursă, te foloseşti de orice mijloc de transport ca să înaintezi fie şi câteva sute de metri. Toată nebunia asta e parte din frumuseţea concursului”, povesteşte Şerban Copoţ.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, IMAGINE INCENDIARĂ. Cum au fost surprinşi cei doi FOTO

„Am mers la un moment dat cu o camionetă, un fel de tuk-tuk mai mare. Stăteam chiar pe margine şi la fiecare groapă sau denivelare existau mari şanse să cădem”, au povestit Ruby și iubitul ei, Robert.