Bianca Drăguşanu face nuntă cu Gabi Bădălău. „Da, mă mărit! A treia oară o să fie cu noroc!”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cuplat în vacanța petrecută împreună în Maldive, iar acum anunţă că se vor căsători.

19 ian. 2021, 21:02
Bianca Drăguşanu face nuntă cu Gabi Bădălău. „Da, mă mărit! A treia oară o să fie cu noroc!”
Bianca Drăguşanu face nuntă cu Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu este gata pentru a treia căsătorie, de data aceasta cu Gabi Bădălău, trecut şi el printr-un mariaj.

Bianca Drăguşanu face nuntă cu Gabi Bădălău

„Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Vedeta a explicat cum a ajuns să plece în Maldive cu Gabi Bădălău, după ce ea plecase inițial singură în vacanță, la prietena ei Ramona Gabor, în Dubai.

„Eu îmi permit orice fel de vacanță, am plecat singură în Dubai și de acolo am plecat cu cineva într-o altă vacanță. O lună am stat într-o vacanță. Nu a fost planificat. Am zis că vreau în Maldive, că vreau poze mișto. Eu am mers la prietena mea, Ramona Gabor, dar ea nu a vrut în Maldive”, a mai spus Bianca Drăguşanu.

Dana Budeanu, despre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău: „Tu ai mai fost cu cocalari”

Blonda a vorbit și despre fostele ei căsătorii: „A doua căsătorie fuse și se duse! Bărbații din viața mea m-au iubit exagerat și au dat în alte extreme. După unii mi-a părut rău, și acum îmi pare. Dar nu mă mai întorc. Îmi doresc o familie, liniște, tânjesc după Crăciunul cu familia, cu copiii, la masă. Pot fi potolită prin iubire. Eu tânjesc după un echilibru. Bărbatul din viața mea trebuie să-mi pună lumea la picioare, să mă facă să mă simt ca o prințesă, să existe respect, loialitate și fidelitate. Pentru viitorul meu soț centrul universului lui voi fi eu!”.


loading...