Dana Budeanu, despre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău: „Tu ai mai fost cu cocalari”

Dana Budeanu a vorbit despre unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz, Bianca Drăguşanu şI Gabi Bădălău. Aceasta a lansat în online un vlog nou, în care analizează cele mai recente relaţii. Stilista a apreciat-o pe Bianca, însă l-a taxat dur pe noul ei iubit.

19 ian. 2021, 16:00
Dana Budeanu, despre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău: „Tu ai mai fost cu cocalari”
Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău

Dana Budeanu, despre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. „Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut.

Citeşte şi: Se vaccinează sau nu Dana Budeanu? Răspunsul celebrei creatoare de modă

Noul iubit al lui Bianca Drăgușanu… Ăsta e însurat? N-a divorțat acum cinci ani? Și asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. În ce sens se luptă?

Te-ai trezit, trebuie să stai geană pe Bianca, ce timp să mai ai de copii. Fii atentă, băi, Bianca, v-ați combinat, să fiți fericiți. Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu. Important e următoarea: că tu erai în șlapi în aeroport. (n.r. Gabi Bădălău)”, a afirmat Dana Budeanu, în vlogul ei.

Dana Budeanu, despre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău

Bianca și Gabi Bădălău s-au întors recent din Maldive, acolo unde au petrecut câteva zile de vis. Imaginile cu fiul politicianului purtând şlapi în aeroport, au ajuns şi la criticul de modă, care nu s-a putut abţine şi l-a făcut praf pe Bădălău.

Ce v-am spus eu despre șlapi? Bă, sunteți niște maidanezi, ăștia în șlapi. Ce înseamnă, mă, să umbli în șlapi în aeroport? În șlapi mergi doar pe plajă. Încetați cu expunerea asta infectă, este oribil. Ce vrei cu degetele de la picioare? Ce, ți-e cald în aeroport sau ce? Pune dreacu’ ceva în picioare.

Citeşte şi: Dana Budeanu declară război unei firme de pompe funebre. I-au declarat mătușa moartă de COVID: ”Vă nenorocesc”

Deci, Bianca, prima condiție! Ăștia ca și ăla de dinainte, nu știu cum îl chema, Bodi așa… Și ăla era tot în șlapi prin oraș. Nu există. Bărbat în șlapi nu există!

Toți ăștia de sex masculin care umblă în șlapi sunt niște melteni. Ca să ne înțelegem foarte clar. Tu nu te razi când ai ceafa aia? Ce e acolo? Zici că tundea unul pe gazon și te-a tuns pe tine. Cu șlapi și cu ceafa aia…”, a mai adăugat Dana Budeanu.


loading...
Partenerii noștri