Bianca Drăguşanu, fără Gabi Bădălău de Crăciun: „Dacă nu ești cu oamenii pe care îi iubești, e clar că nu e iubire”

Bianca Drăguşanu a petrecut fără Gabi Bădălău de Crăciun. Cei doi au una dintre cele mai controversate relaţii amoroase din showbiz. Despărţirile şi împăcările sunt la ordinea zilei, însă, un lucru este clar, Crăciunul nu l-au făcut împreună, fiecare cu familia lui.

27 dec. 2022, 12:12
Bianca Drăguşanu, fără Gabi Bădălău de Crăciun: „Dacă nu ești cu oamenii pe care îi iubești, e clar că nu e iubire”

Bianca Drăguşanu, fără Gabi Bădălău de Crăciun. Vedeta a mărturisit că a petrecut alături de mama sa și de Sofia, așa cum se întâmplă de șase ani. Potrivit declaraţiilor sale, cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute alături de cei dragi.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu sfidează ameninţările familiei Bădălău: „Mă văd mireasă cu Gabi”

Bianca Drăguşanu, fără Gabi Bădălău de Crăciun

Chiar dacă nu a fost şi Gabi Bădălău alături de ea, bloondina este foarte fericită că a avut familia alături, cele mai importante persoane din viaţa ei şi este foarte mulţumită.

Crăciunul este mereu despre familie și petrecem în familie. Voi fi cu mama, cu sora mea, cu Sofia. În fiecare an, noi așa petrecem mereu. Petrecem ca toți românii, mâncăm toate preparatele care se pregătesc de Crăciun, stăm împreună și ne bucurăm de cei dragi. 

De vreo șase ani, mi-am dat seama și am început să apreciez mai mult efortul pe care părinții mei îl depuneau de Sărbători. Eu oricum sunt un om foarte sensibil și pentru mine sărbătorile înseamnă să stai cu oamenii pe care îi iubești. Dacă nu ești cu oamenii pe care îi iubești de Sărbători, e clar că nu e iubire.

De Sărbători e liniște, e dragoste și stăm acasă, mâncăm și eu după ce mănânc mă duc la sală. Probabil după Crăciun o să plecăm undeva, dar încă nu știu unde și nu am planurile făcute„, a mărturisit Bianca, pentru Wowbiz.ro.

Chiar dacă mănâncă orice îi pofteşte inima, Bianca Drăgușanu are o regulă clară, merge la sală și în ziua de Crăciun.

De Crăciun mâncăm sarmale, salate boeuf și apoi merg la sală. După ce merg la sală merg la sora mea, unde iar mâncăm sarmale, piftie și apoi merg la o altă prietenă în vizită.

 A doua zi merg iar la sală, apoi vizitez o prietenă cu Sofia, unde clar ne servește cu câte ceva bun. Cam așa arată Crăciunul„, a mai spus Bianca Drăguşanu.