Bianca Drăguşanu, gest uriaş pentru fata cea mică a lui Alex Bodi FOTO

Bianca Drăgușanu are grijă de fetița cea mică a lui Alex Bodi, în condiţiile în care fostul soţ al vedetei se află după gratii de două săptămâni, iar mama biologică este în Germania.

25 nov. 2020, 21:13
Bianca Drăguşanu, gest uriaş pentru fata cea mică a lui Alex Bodi FOTO
Bianca Drăguşanu anunţă dezvăluiri incendiare

Bianca Drăguşanu a filmat momentul în care a mers să o ia pe Selena de la grădiniță împreună cu fiica ei, Sofia Slav. Momentul întâlnirii dintre cele două  micuţe a fost unul emoționant: s-au strigat de bucurie și s-au îmbrățișat strâns preț de câteva secunde, scrie Cancan.

Bianca Drăgușanu, mamă “vitregă” pentru Selena, fetița cea mică a lui Alex Bodi

Bianca Drăguşanu nu a renunțat la rolul de “mamă vitregă” pentru fetița cea mică a lui Alex Bodi după despărţirea de afacerist. Blondina dezvăluit în urmă cu câteva ore bune că a luat-o pe Selena de la grădiniță. De aici, le-a dus pe Sofia și Selena la una dintre cele mai bune prietene ale sale. Victoria Popescu le aștepta pe cele două prințese cu un tort, pe care acestea au avut misiunea să îl orneze. Surpriza le-a bucurat și ele s-au distrat pe cinste împreună. Gesturile fostei soții ale lui Alex Bodi față de fetița acestuia au fost lăudate de mulți dintre internauți.

Bianca Drăgușanu, poveste de iubire tumultoasă alături de Alex Bodi

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca Drăgușanu a divorțat de afaceristul extravagant din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. Ulterior, ei s-au împăcat, deși milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova. Luna trecută, cei doi foști soți au fost protagoniștii unui episod traumatizant suprins de paparazii Cancan.

Bianca Drăguşanu promite dezvăluiri incendiare: „Rugaţi-vă la Dumnezeu”

Imaginile au scandalizat pe toată lumea, iar ei au fost puși la zid. Deși au încercat să își mai acorde o șansă, la începutul acestei luni, Bianca Drăgușanu a anunțat indirect despărțirea definitivă de partenerul bătăuș.


loading...