Bianca Drăguşanu promite dezvăluiri incendiare: „Rugaţi-vă la Dumnezeu”

Bianca Drăguşanu promite dezvăluiri incendiare după ce trei femeie au enervat-o cumplit. Deși nu a dat niciun nume, vedeta spune că este vorba despre „două amante și o disperată de viață', făcând referire, cel mai probabil, la fostele partenere ale lui Alex Bodi.

14 nov. 2020, 12:19
Bianca Drăguşanu promite dezvăluiri incendiare: „Rugaţi-vă la Dumnezeu”
Bianca Drăguşanu anunţă dezvăluiri incendiare

Bianca Drăgușanu

promite pe reţelele de socializare că are de făcut câteva dezvăluiri incendiare despre anumite persoane. Vedeta a specificat că este vorba despre femei și că „bărbații sunt scoși din această ecuație’.

„Eu sunt un om foarte corect și asumat. Sunt asumată cu toate deciziile și întâmplările din viața mea. Și sunt asumată cu tot ce spun, iar în momentul în care eu spun ceva, am și dovezi la ce spun. Nu mă bazez pe puterea altor persoane, mă bazez pe mine, pe adevăr și pe lucrurile pe care le pot demonstra. Acum stau să mă gândesc dacă ar fi în avantajul meu (..) Având în vedere că sunt o femeie asumată, independentă și fericită, stau pe gânduri dacă să vă spun adevărul sau nu, referitor la trei persoane de sex feminin, masculii sunt scoși din ecuație. Stau să analizez foarte smart toată ecuația, pentru că dacă încep să vorbesc despre acest persoane, s-ar putea să le fac un avantaj, chiar dacă aș vorbi adevărul, vorbind despre ele, ele fiind niște nimeni, cu toatele trei, sunt sigură că pot să devină cineva doar datorită faptului că vorbesc eu despre ele’, spune Bianca Drăgușanu pe reţelele de socializare.

Bianca Drăguşanu avertizează că va începe un scandal monstru

Mai mult, fosta asistentă tv  a avertizat că va începe un scandal monstru, dacă se decide să facă aceste dezvăluiri, care vin la pachet cu dovezi și probe. Fosta soție a lui Alex Bodi le transmite acestor femei să înceteze să vorbească despre ea, amenințând cu dovezi și cu dezvăluirea întregului adevăr.

„Și acum, stau să analizez situația și mă gândesc că eu vorbind despre ele s-ar putea să le fac un bine, cu toate că s-ar putea să le fac și un rău dacă spun adevărul. Să vă zic sau să nu vă zic. Dacă vă zic, începe scandalul pentru că nu o să recunoască niciuna dintre ele nimic și eu va trebui să vin cu probe și dovezi. Înainte să încep să vorbesc despre ele, dacă o să-mi iasă mie ecuația asta pe plus, aș vrea să le transmit un mesaj: potoliți-vă, pentru că dacă voi sunteți niște femei rele și prin asocierea cu mine sunteți băgate în seamă, asta nu înseamnă că aveți dreptate. Evident că va ieși un scandal pentru că voi nu veți recunoaște nimic din ceea ce urmează să zic eu despre voi, și veți da din nou în mine și eu va trebui să arăt niște dovezi. Ce mi se pare de-a dreptul aberant e poziția acestor femei care se leagă de mine. Niciuna dintre ele nu semnifică ceva pentru cineva, nu pot fi exemplu pentru ceva, niciuna dintre ele nu își poate justifica veniturile sau statutul social, sunt doar niște atârnătoare, nebăgate în seamă, care prin asociere cu mine apar. Ca ciupercile după ploaie, și cum apar așa dispar’, a mai spus ea.