Bianca Drăguşanu îi dă replica lui Bote. Designerul a spus că blondina este opera lui: „I le întorc înzecit!”

Bianca Drăguşanu îi dă replica lui Bote, după ce acesta a afirmat că blondina este opera lui. Cei doi au trăit o pasională poveste de dragoste, perioada în care designerul a propulsat-o pe vedetă în showbizul autohton.

22 iun. 2022, 13:22
Bianca Drăguşanu îi dă replica lui Bote. Designerul a spus că blondina este opera lui: „I le întorc înzecit!”
Bianca Drăguşanu îi dă replica lui Bote

Bianca Drăguşanu îi dă replica lui Bote. Vedeta îi este profund recunoscătoare fostului jurat de la Bravo, ai stil! pentru ceea ce a făcut şi face pentru ea. Au păstrat în continuare o relaţie foarte frumoasă, bazată pe respect şi prietenie.

Bianca Drăguşanu îi dă replica lui Bote

Bianca afirmă că a urmat mereu sfaturile lui în materie de modă, dovadă stând evoluția ei. De asemenea, Bianca Drăgușanu a făcut și un top 10 bărbați din România, unde l-a clasat și pe Cătălin Botezatu.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, apel disperat pe Instagram: „Nu am vrut să o fac publică, dar viața ei depinde de asta”

I le întorc înzecit! Cătălin, în ochii mei, este la fel, neschimbat, același bărbat fermecător, deștept, frumos. El știe. Ne-am și întâlnit recent, ne-am văzut într-un club. Mie una mi se pare normal să avem relația asta și cred că și lui la fel.

E clar că avem un respect și niște sentimente frumoase unul față de celălalt și cred că asta fac oamenii inteligenți. Știu că mă iubește, că mereu face asta, îmi ia apărarea în fața haterilor. Este un om pe care eu o să îl am la suflet toată viața mea, pe care o să îl iubesc, care o să fie important pentru mine.

Mereu mă ghidez după ce spune el în materie de modă. Eu mereu am ținut cont de sfaturile lui și evoluția mea se vede. Este un om foarte atent la detalii, pentru că detaliile fac diferența. Mereu îl voi vedea un om valoros.

Dacă ar fi să fac top 10 bărbați din țara asta, el ar fi pe primul loc. Omul este super tare, se îmbracă super bine, vorbește frumos, corect gramatical, este genul de om de la care ai mereu ce învăța. Este top of the top. Nu există nimeni ca persoană publică în momentul de față să îl egaleze pe Cătălin, ca bărbat, ca orice vrei„, a mărturisit Bianca Drăgușanu, pentru Wowbiz.ro.