Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Drăguşanu: „Mă divinizează așa cum îmi doresc eu”

Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Drăguşanu. Chiar dacă relațiile amoroase pe care le-a avut au fost controversate, blondina știe ce își dorește de la un bărbat. Recent, a mărturisit cum ar trebui să arate partenerul ideal pentru ea.

07 iun. 2022, 12:52
Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Drăguşanu: „Mă divinizează așa cum îmi doresc eu”
Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Drăguşanu

Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Drăguşanu. Prezentă la un eveniment monden, vedeta a mărturisit cum și-ar dori să fie viitorul partener al ei. Fără să stea pe gânduri, a a mărturisit că bărbatul de lângă ea trebuie să aibă foarte multă răbdare, să îi ofere buchete cu flori și care să îi „divinizeze” prezența.

Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Drăguşanu

Flori, răbdarea, răbdare, răbdare, flori, iar răbdare, iar închid ușa, iar intră pe geam, iar închid geamul, iar închid ușa, iar îl dau afară, iar vine, răbdare, răbdare, atât. Eu mă văd lângă un bărbat mișto. Care adoră să fie în prezența mea și care mă divinizează așa cum îmi doresc eu”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Citeşte şi: Ce condiție i-a pus Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău pentru a-l ierta. De ce nu l-a însoţit la nunta lui Florin Salam

Bianca a fost acuzată că a vopsit blănița patrupedului pomeranian în culoarea roz. Imediat, a ținut să clarifice că această procedură nu este una periculoasă și că și-a dus cățelul la un salon de fițe, unde s-au ocupat de el oameni profesionişti.

În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentruu că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (…)

Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (…)

A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană.”, a povestit Bianca Drăgușanu pe InstaStory.