Bianca Drăguşanu îl face praf pe Gabi Bădălău: „E penibil! Nu îşi asumă nimic şi trăieşte în două lumi, nici nu ştie ce vrea”

Bianca Drăguşanu îl face praf pe Gabi Bădălău. Cei doi nu mai formează un cuplu şi se pare că de această dată este definitiv. Anunţul a fost făcut chiar de afacerist, zilele trecute, când a postat un mesaj pe reţelele de socializare.

18 mai 2022, 18:36
Bianca Drăguşanu îl face praf pe Gabi Bădălău: „E penibil! Nu îşi asumă nimic şi trăieşte în două lumi, nici nu ştie ce vrea”
Cei doi nu mai formează un cuplu şi se pare că de această dată este definitiv

Bianca Drăguşanu îl face praf pe Gabi Bădălău. Blondina este pregătită să depăşească această perioadă din viaţa ei şi spune că relaţia lor nu mai funcţiona de câteva săptămâni. Vedeta ar avea mult de spus, însă nu o va face, din respect pentru sentimentele pe care le-a avut pentru fostul ei iubit.

Bianca Drăguşanu îl face praf pe Gabi Bădălău

Motivul despărţirii ar fi destul de simplu, opinii şi direcţii de viaţă diferite. Bianca spune despre Bădălău că este un bărbat care nu ştie ce vrea şi care nu îşi asumă nimic. Deşi a recunoscut că este o femeie dificilă, ştie să se facă iubită de partenerul ei.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu se mută din România. De unde a avut bani să își cumpere un apartament de lux în Dubai

Bărbaţii nu aleg niciodată, bărbaţii doar culeg. Dacă îi plac (n.r. Gabi Bădălău) lucrurile mai puţin agitate să caute în altă parte, la mine nu se găsesc. Nu pot să comentez declaraţia lui, că ar însemna să ne apucăm de cascadorii râsului. El are o poziţie destul de strategică, câteodată, previzibilă, pe de alte părţi.

A avut cineva din familie ceva cu mine? Nu a fost niciodată vorba despre familia lui, ci doar despre el. Este un om care nu îşi asumă nimic şi trăieşte în două lumi, nici nu ştie ce vrea. Eu nu pot să stau cu un bărbat care nu ştie ce vrea şi care nu ştie să mă facă fericită, punct. Nu o să vorbesc niciodată urât la un om la care am ţinut. Eu ştiu ce vreau şi ştiu cum o să-mi arate viaţa şi cred că asta e cel mai bine pentru amândoi.

Până la un moment dat i-a reuşit, să mă facă fericită, după aceea s-a pierdut pe drum, când a zis că nu mai ţine ritmul cu mine. Eu recunosc, sunt foarte dificilă ca om, dar sunt foarte iubibilă, pentru că am foarte multe calităţi. Mi se pare amuzantă postarea pe care a făcut-o, e penibil. Eu făceam chestia asta acum zece ani şi de obicei fetele fac asta. Între noi nu mai funcţionează de multă vreme lucrurile„, a declarat Bianca Drăguşanu, la XNS.