Bianca Drăguşanu, în scandal cu Oana Roman! „E o ipocrită! Nu înţeleg răutatea ei!”

Bianca Drăguşanu reintră în vizorul presei cu un nou scandal de amploare. De data aceasta, Bianca Drăguşanu este la cuţite cu Oana Roman.

RomaniaTV.net
04 mart. 2015, 11:19
Bianca Drăguşanu, în scandal cu Oana Roman! „E o ipocrită! Nu înţeleg răutatea ei!”

Oana Roman o acuză în ultimul timp pe Bianca Drăguşanu de felul în care arată, dar şi de faptul că se mândreşte pe reţelele de socializare cu silueta ei, fapt care le stârneşte tinerelor să procedeze exact ca fosta Burlăciţă”. Mai mult decât atât, se pare că scandalul a început odată cu atacurile Oanei Roman la adresa lui Bobonete.

Oana Roman îl atacă dur pe Mihai Bobonete: „E o ţară cu mulţi mârlani”

Invitată în platoul emisiunii WoWBiz, Bianca Drăguşanu a vorbit despre modul ei de viaţă şi a încercat să îi găsească o scuză Oanei Roman pentru modul în care a acţionat.

„Pe mine m-au sunat prietenele mele şi mi-au zis să intru pe net şi să caut emisiunea în care Oana este atacată de Bobonete, ca să vezi cum se contrazice şi ce face cu tine. Eu nu înţeleg de ce a avut această reacţie şi de ce a vorbit aşa. Nu înţeleg de ce a comentat de aspectul meu fizic după ce spunea despre Bobonete. Eu o apreciez foarte tare pe ea, are o familie frumoasă, tot ce îi trebuie. Nu ştiu de ce să facă asta.

Eu nu înţeleg de ce lumea face comparaţia asta dintre mine şi o păpuşă Barbie. Nu ştiu cât e vorba de forme, cât se încearcă sugerarea ideii că sunt de plastic. Eu vă zic, am gene bune şi câteva modificari pe care le-am recunoscut întotdeauna. O consider o femeie inteligentă, dar atunci a fost ipocrită. Consider că nu e în stare să pornească un conflict inutil cu o persoană ca mine, care nu i-a făcut niciodată nimic. Cu toţii ne dorim să atingem perfecţiunea. Eu am empatizat foarte mult cu Oana pentru că ea, ca şi mine, s-a confruntat cu răutăţile oamenilor în legătură cu fizicul. Mie îmi place de ea, dar n-am înţeles răutatea asta.”

Citeşte şi  Bianca Drăguşanu, la un pas de moarte: „Am crezut că o să ard de vie”