Bianca Drăguşanu încinge relaţia cu Gabi Bădălău după împăcare. „Nu mă interesează ce face, cu cine e. N-are legătură cu mine”

Relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău se cutremură din nou. Diva a mers singură la un eveniment monden, la scurt timp după ce nu l-a însoţit pe afacerist la nunta lui Florin Salam.

04 iun. 2022, 11:34
Bianca Drăguşanu încinge relaţia cu Gabi Bădălău după împăcare. „Nu mă interesează ce face, cu cine e. N-are legătură cu mine”

Bianca Drăguşanu a explicat în ce relaţii se află acum cu Gabi Bădălău, la scurt timp după ce a fost surprinsă alături de fiul fostului ministru Niculae Bădălău într-un local de lux din Capitală pentru a discuta despre împăcare. Deşi părea că idila n-ar mai fi impas, Gabi Bădălău a luat pe toată lumea prin surprindere după ce s-a dus neînsoţit de Bianca la nunta manelistului Florin Salam cu Roxana Dobre.

Citeşte şi: Gabi Bădălău a venit cu altă femeie decât Bianca Drăgușanu, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Cine este frumoasa bruneta care l-a însoțit

La rândul ei, fosta asistentă TV a şocat după ce s-a prezentat singură la evenimentul „VIVA” de joi seara.

„Nu mă interesează! Pe mine nu mă interesează ce face, cu cine e sau unde e! Nu mă interesează, n-are legătură cu mine! Eu pot să vorbesc despre mine, în rest nu mă interesează!

Relațiile nu erau bune, nu sunt nici rele, dar sunt într-o situație în care eu nu mai vreau să vorbesc despre asta! Cred că timpul va spune și va arăta exact fiecare cum e și ce e.

Timpul și faptele, că faptele vorbesc de la sine. Și într-adevăr un om valorează cât cuvântul lui, dar în momentul de față eu nu mai vreau să vorbesc despre această situație, relație, sau ce a fost!”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Cancan.

Citeşte şi: Cătălin Măruță a umilit-o în direct pe Bianca Drăgușanu. „Poate, dacă îl făcea, nu mai ajungea el zombie”

Bianca Drăguşanu, despre masculul ideal. „Un bărbat, ca să fie puternic pentru mine, trebuie să aibă mai mulți bani decât mine. Trebuie să dea ora exactă”

Diva pare a fi dat de înţeles că Gabi Bădălău i-ar fi promis marea cu sarea, însă nu s-ar fi ţinut de cuvânt. Mai mult, Bianca Drăguşanu şi-a întocmit un autoportret amănunțit, pe care l-a completat cu descrierea mascului ideal.

„Sunt și copil și dominatoare! Sunt stăpână, vrei să te mint?! N-am găsit unul suficient de puternic care să mă domine pe mine, dar eu sunt o femeie dominatoare. Dar nu am găsit niciun bărbat care să poată să mă domine până în momentul de față, dar cine știe, poate îl găsesc!

Un bărbat, ca să fie puternic pentru mine, trebuie să aibă mai mulți bani decât mine, mai puternic decât mine, pentru că puterea pornește și de la creier, atitudine, să știe ce vrea.

E vorba de o stare! Ce, mă lași pe mine să conduc? Atunci înseamnă că sunt eu bărbatul dintre noi doi, dacă eu conduc! Bărbatul trebuie să dea ora exactă, chiar dacă capul nu se mișcă fără gât, bărbatul trebuie să fie stâlpul familiei!”, a mai c0mpletat Bianca Drăguşanu.