Cătălin Măruță a umilit-o în direct pe Bianca Drăgușanu. „Poate, dacă îl făcea, nu mai ajungea el zombie”

Cătălin Măruță și Bianca Drăgușanu au avut mai multe contre în trecut, motiv pentru care diva a anunţat că nu mai acceptă invitația prezentatorului TV în emisiune. În cadrul ediției de joi, 2 iunie, Cătălin Măruţă a făcut o remarcă ironică la adresa Biancăi Drăguşanu, legată de căsnicia pe care aceasta a avut-o cu Victor Slav.

03 iun. 2022, 10:04
Cătălin Măruță a umilit-o în direct pe Bianca Drăgușanu. „Poate, dacă îl făcea, nu mai ajungea el zombie”
Cătălin Măruță a umilit-o în direct pe Bianca Drăgușanu

Cătălin Măruță a făcut o remarcă ironică despre Bianca Drăgușanu în contextul în care psihologul Cristian Andrei a explicat care este importanța „testului zombie”. Este vorba despre un test de personalitate pe care partenerii ar trebui să-l facă înainte de a începe o relație serioasă sau să facă un copil.

Cătălin Măruță şi Bianca Drăgușanu nu se mai suportă. „E pervers şi viclean!”

„Testul zombie” are rolul de a scoate la iveală anumite tulburări ale unei persoane, ceea ce înseamnă că și-ar putea pune amprenta asupra căsniciei. „Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Direct la ei m-am gândit. Poate, dacă îl făcea, nu mai ajungea el zombie. Poate să-l facă Gabi Bădălău, testul acuma”, a spus Cătălin Măruță. În luna noiembrie a anului trecut, Bianca Drăgușanu a spus despre Cătălin Măruță că este „pervers și viclean”, ținând să precizeze că acesta nu își respectă angajamentele față de invitații săi.

Bianca Drăguşanu, umilită de fosta soţie a lui Alex Bodi. „Ea este șoseta, ea este luată, purtată, lăsată, iarăși luată!”

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut o relație complicată, marcată de numeroase despărțiri și împăcări. S-au căsătorit în 2013 și au divorțat un an mai târziu. Totuși, au decis să-și mai dea o șansă și au devenit părinții unei fetițe. În 2018, au hotărât să meargă definitiv pe drumuri separate, însă au rămas prieteni de dragul Sofiei.

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după dezmăţul lui Gabi Bădălău. „Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș!”

Cătălin Măruţă este căsătorit din 23 august 2008 cu Andra. Pe 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când Andra a născut un băiat pe nume David. În iulie 2015 Andra a născut cel de-al doilea copil, o fetiță pe nume Eva Maria Ioana.