Bianca Drăguşanu: „M-a cerut de soţie si am acceptat”

Bianca Drăguşanu s-a despărţit de Victor Slav, dar nu duce lipsă de oferte. 

12 apr. 2014, 16:16
Bianca Drăguşanu: „M-a cerut de soţie si am acceptat”

După divorţul de Victor Slav, iată că roşcata a fost din nou cerută în căsătorie, mai în glumă, mai în serios. Cel care i-a făcut propunerea este nimeni altul decât binecunoscutul actor de comedie Jean Paler, iar Bianca, de data aceasta doar în glumă, a acceptat: „M-a cerut de soţie si am acceptat” Cei doi au fost prezenţi la emisiunea pe care Cătălin Măruţă o prezintă la PRO TV.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, fără pic de machiaj. Uite ce se ascunde de fapt în spatele cosmeticelor FOTO

Jean Paler a dus gluma mai departe: „Am cerut-o azi de soţie. I-am auzit cum vorbeau de diete şi mă gândeam să îmi sug burta. Îmi place de ea. Să îmi dai mărimea la deget”.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu DĂ LOVITURA după divorţ. Un actor din „Tânăr şi neliniştit” a pus ochii pe ea

Pe de altă parte, cei mai buni prieteni ai lui Adrian Cristea au anunţat că „Prinţul” este gata să îi ceară mâna Biancăi Drăguşanu.

Posibila nuntă dintre Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu a fost confirmată recent chiar de Andreea, o prietena a Biancăi.

Citeşte şi Victor Slav umblă din bar în bar prin Bucureşti ca să-l găsească pe Adrian Cristea şi să-l bată

„Adi i-a scris Biancai acum 3 zile pe Whatsapp sa se casatoreasca, ca o iubeste. Bianca i-a spus ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu el, ca are viata ei si el are viata lui si sa isi vada de viata lui, sa o lase in pace. M-a rugat pe mine sa ii raspund pentru ca nu vrea sa mai vorbeasca deloc cu el”, a povestit Andreea.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie: Bianca Drăguşanu şi-a petrecut noaptea cu Victor Slav. Dezvăluiri pe Facebook