Bianca Drăguşanu, dezvăluiri fără perdea: „Mi-am pierdut virginitatea cu un dobitoc”

Bianca Drăgușanu este o figură cunoscută în showbiz-ul românesc. Se bucură de o carieră de succes în televiziune și are o familie perfectă, despre care spune că o face să se simtă împlinită. Cu toate acestea, viața moderatoarei de televiziune nu a fost tot timpul „roz”.

RomaniaTV.net
15 mart. 2018, 16:43

Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută după ce aapărut la emisiunea „Din Dragoste”, moderată de Mircea Radu și după ce a avut o relație cu celebrul designer Cătălin Botezatu, lucru ce a propulsat-o pe blondină în „lumea bună” a showbiz-ului românesc.

Înainte de legătura amoroasă cu „Bote”, Bianca a format un cuplu cu un tânăr, în perioada liceului, despre care susține că a făcut-o să renunțe la virginitate. Din păcate pentru prezentatoare, acesta nu a lăsat-o cu amintiri prea plăcute.„Mi-am început viața sexuală înainte de „Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă, mi-am pierdut virginitatea cu un dobitoc…”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Înainte de relația actuală cu Victor Slav, blondina a trăit o poveste de iubire cu fostul fotbalist Adrian Cristea, s-a despărţit de el şi s-a căsătorit cu Victor Slav, de care a divorţat după mai puţin de un an de căsnicie. Totuşi, Bianca şi Slav s-au împăcat, iar acum au o fetiţă superbă.