Bianca Drăgușanu, motivul incredibil pentru care refuză să participe la Survivor. „Nici pentru 100.000 euro pe zi!”

Bianca Drăgușanu a refuzat să participe la Survivor, deși nu este străină de emisiunile TV. Vedeta a explicat de ce nu vrea să plece în Republica Dominicană.

27 iul. 2021, 12:30
Bianca Drăgușanu, motivul incredibil pentru care refuză să participe la Survivor. „Nici pentru 100.000 euro pe zi!”

Bianca Drăgușanu, motivul incredibil pentru care refuză să participe la Survivor. Bianca Drăgușanu a fost invitată să participe la Survivor, însă a refuzat vehement. Iată și motivul pentru care nu vrea să intre în competiția din Republica Dominicană.

Bianca Drăgușanu, motivul incredibil pentru care refuză să participe la Survivor

Bianca Drăgușanu este foarte selectivă atunci când vine vorba de semnarea unui contract. Vedeta nu acceptă orice apariție televizată și nu acceptă participarea la orice emisiune tip concurs. Ba chiar Bianca nu mai apare pe micile ecrane dacă nu este plătită. „S-a ajuns într-o etapă când foarte rar se mai dau bani pentru aparițiile tv. Eu nu fac muncă voluntară, nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită. Am ce face cu timpul meu”, a spus Bianca Drăgușanu, conform impact. Vedeta nu poate lăsa confortul de acasă pentru condițiile în care ar sta în Republica Dominicană: „Am fost invitată la Survivor, ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos?”.

Bianca Drăguşanu şochează din nou: „Am prietene cu facultăți și sunt vânzătoare, eu nu am reuşit să o termin şi am tot ce-mi trebuie”

Bianca Drăguşanu a explicat că singura condiție pe care o are pentru participarea la concursuri este să poată avea aparițiile impecabile pe care le afișează de fiecare dată: „Aș spune da unui show în care să stau în tocuri de 12 centimetri, nu unul în care să urinez prin tufișuri”.


loading...