Bianca Drăguşanu şochează din nou: „Am prietene cu facultăți și sunt vânzătoare, eu nu am reuşit să o termin şi am tot ce-mi trebuie”

Bianca Drăguşanu şochează din nou. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, iubita lui Gabi Bădălău a reușit să facă vâlvă cu o noua declarație controversată, când a povestit amănunte inedite din viaţa ei.

22 iul. 2021, 13:44
Bianca Drăguşanu şochează din nou: „Am prietene cu facultăți și sunt vânzătoare, eu nu am reuşit să o termin şi am tot ce-mi trebuie”
Bianca Drăguşanu şochează din nou

Bianca Drăguşanu şochează din nou. Blondina a mărturisit că a venit în Bucureşti cu un singur scop, să îşi urmeze visul. Nu a reuşit să îşi termine facultatea, începută în oraşul natal, Petroşani, însă nu îi pare rău, pentru că are prietene cu studii şi nu au situaţia ei financiară.

I-ar fi plăcut foarte mult să devină medic estetician, dacă avea „capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit”.

Citeşte şi: Fulgy o face praf pe Bianca Drăguşanu: „Să nu-mi asociați numele cu aia, care Botezatu i-a dat valoare”

Bianca Drăguşanu şochează din nou

Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții.

Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea.

Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni„, a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul podacast-ului.

Cum îşi menţine Bianca Drăguşanu silueta

Bianca Drăguşanu

a trecut prin diferite schimbări fizice de-a lungul timpului, luptându-se şi cu kilogramele în plus. Însă, de ceva ani, blondina are grijă de silueta ei, este atentă la ce mănâncă şi face sport des.

Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport.

Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, i-a dezvăluit Bianca lui Damian Drăghici.

Vedeta a mai spus că echilibrul este foarte important pentru un stil de viață sănătos. ”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a adăugat Bianca.