Bianca Drăguşanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi, după ce a fost arestat pentru 29 de zile: „Nu mă interesează”

Bianca Drăguşanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi, după ce în urmă cu câteva zile a anunţat despărţirea de el. Chiar dacă afaceristul trece prin momente dificile, fiind arestat pentru 29 de zile într-o anchetă de proxenetism, blondina spune că nu o interesează ce i se întâmplă, însă este convinsă că va ieşi cu bine din această situaţie.

13 nov. 2020, 08:56
Bianca Drăguşanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi, după ce a fost arestat pentru 29 de zile: „Nu mă interesează”
Bianca Drăguşanu vrea să mai audă de Alex Bodi

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost, poate, cel mai controversat cuplu din showbiz. Şi-au început povestea de iubire frumos, după au urmat foarte multe despărţiri şi împăcări, la un moment dat s-a scris şi despre bătăile pe care vedeta le primea de la omul de afaceri. Acum, cei doi sunt despărţiţi, nu mai formează un cuplu, Bodi s-a întors la amanta rusoaică, cu care şi era în momentul când a fost săltat de mascaţi.

Bianca Drăguşanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi

Blondina a vorbit după ce Alex Bodi a fost arestat pentru aproape o lună de zile şi a declarat că nu o interesează ce i se întâmplă acum fostului soţ, însă crede că este nevinovat. Mai mult decât atât, se pregăteşte să plece din ţară, în Dubai, alături de fiica ei, Sofia.

Nu comentez. Am spus… Eu cred că lucrurile se vor rezolva și nu mă privește pe mine. Eu cred că este nevinovat, cred că nu are nicio legătură. Nu mă interesează să iau legătura cu el. Eu şi Sofia ne pregătim de vacanţă. Plecăm în Dubai, la soare şi mare„, a declarat Bianca Drăguşanu pentru Cancan.ro.

Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile

Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile! Judecătorii de la Tribunalul Dolj au luat o decizie radicală în cazul afaceristului acuzat de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de el au fost reținuți toți cei care au fost săltați de către mascați, anunţă SpyNews.

Judecătorii au anunţat sentinţa după mai bine de două ore de audieri. Alex Bodi rămâne după gratii pentru 29 de zile! Alături de el au fost reținuți toți cei care au fost săltați de către mascați!

Aceștia au fost scoși prin spate, încătușați! Inclusiv avocatul lui Alex Bodi a plecat trist și supărat din cauza deciziei luată de către judecător.

Vă reamintim că procurorii și polițiștii din Craiova au făcut, miercuri, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc la vila lui Alex Bodi din Capitală.