Alex Bodi a ajuns în fața magistraţilor Tribunalului Dolj

Alex Bodi va afla dacă va rămâne sau nu în spatele gratiilor. Afaceristul Alex Bodi a ajuns în fața magistraţilor Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

12 nov. 2020, 17:25
Alex Bodi a ajuns în fața magistraţilor Tribunalului Dolj

Alex Bodi a ajuns în fața magistraților Tribunalului Dolj îmbrăcat în același costum pe care îl purta și în momentul ridicării sale de către DIICOT, cu o zi în urmă. Afaceristul a fost adus, joi-după-amiază, cu duba, la sediul Tribunalului Dolj, legat cu cătușe de un alt suspect, scrie Cancan.

Amanta rusoaică a lui Alex Bodi RUPE TĂCEREA după ce afaceristul a fost REŢINUT

Alex Bodi a fost ridicat, miercuri, la primele ore ale dimineții, din vila sa din Pipera, de către procurorii DIICOT. Ulterior a fost dus la sediul DIICOT Craiova și a fost reținut pentru 24 de ore. La intrarea în sediul DIICOT Craiova, avocatul afaceristului a susținut că Alex Bodi nu este vinovat de niciuna dintre acuzații și că adevărul va ieși la suprafață. Joi, Alex Bodi a ajuns în fața magistraților Tribunalului Dolj.

Alex Bodi a ajuns în fața magistraţilor Tribunalului Dolj

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost dus, joi, în cătușe la Tribunalul Dolj. Afaceristul urmează să fie prezentat în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În scurt timp, va afla dacă va rămâne în spatele gratiilor sau nu.

Alex Bodi, implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

Procurorii și polițiștii din Craiova au făcut, miercuri, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc la vila lui Alex Bodi din Capitală.

Bianca Drăguşanu, reacţie neaşteptată după ce Alex Bodi a fost săltat mascaţi: „Îmi pare rău pentru el”

„Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria)”, susţin procurorii.


loading...