Bianca Drăguşanu o atacă pe Claudia Pătrăşcanu: „De 4 luni este amanta unui om de afaceri”

Bianca Drăguşanu o atacă pe Claudia Pătrăşcanu. Blondina a răbufnit la adresa soţiei lui Gabi Bădălău şi este decisă să o dea în judecată pentru calomnie. Mai mult decât atât, a dezvăluit că artista este amanta unui om de afaceri din Constanţa.

18 oct. 2021, 20:18
Bianca Drăguşanu o atacă pe Claudia Pătrăşcanu: „De 4 luni este amanta unui om de afaceri”
Bianca Drăguşanu o atacă pe Claudia Pătrăşcanu

Bianca Drăguşanu o atacă pe Claudia Pătrăşcanu. Blondina a publicat în mediul online un mesaj acid, dar și câteva imagini în care artista era goală, făcute cu câțiva ani în urmă.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a mai declarat vrea să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu pentru calomnie.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, în scandal cu Bianca Drăguşanu: „Ea crede că-i buricul pământului. În familia Bădălău nu intră orice femeie”

Bianca Drăguşanu o atacă pe Claudia Pătrăşcanu

Bună dimineața. M-am trezit bombardată cu întrebări despre acesta individa! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știți.

Această singură ‘mamă de copiii’ de pe planetă mă jignește de mai bine de 7 luni fără ca eu să fi fost vreo secundă motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are.

Bineînțeles, această femeie, în primă fază, mă aprecia și mă complimenta, considerând că am putea fi chiar ‘prietene’.

Știu doar că între timp lucrurile s-au complicat, iar individa asta instabilă a început să mă denigreze și să mă amenințe atât ea, cât și mama dânsei. (…)

Bun, acum cu o mică parte a poveștii vă țin la curent cu dovezi în curând, și că tot îi plac procesele si plimbările București – Constanța o aștept în instanță pentru calomnie.

Apropo, cred că știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred că știe că sunt imaginea unor brand-uri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine, așa că o aștept cu toată sinceritatea mea la București și pentru mine”, ”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Blondina susține că artista ar fi amanta unui afacerist din Constanța și că bărbatul ar fi încercat să o țină „ascunsă” până de curând.

Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fi băgată în seama. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc.

Ceea ce nu știe multă lume despre aceasta Sf Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port.

Problema e că omul de 50 ani a ținut-o cât se poate de ascunsă până acum 3 săptămâni, când și-a dat seama cât valorează penibila asta”, a mai scris vedeta.