Claudia Pătrăşcanu, în scandal cu Bianca Drăguşanu: „Ea crede că-i buricul pământului. În familia Bădălău nu intră orice femeie”

Cântăreața îi interzice fostei prezentatoare TV să-i mai pronunțe numele și să mai vorbească despre familia ei.

17 oct. 2021, 23:28
Claudia Pătrăşcanu, în scandal cu Bianca Drăguşanu: „Ea crede că-i buricul pământului. În familia Bădălău nu intră orice femeie”

Claudia Pătrășcanu este în război cu Bianca Drăguşanu după ce aceasta din urmă a avut câteva replici ironice la adresa relaţiei Gabi Bădălău. ”Ea crede că-i buricul pământului, jignește jumătate din fetele din România, femei frumoase, deștepte, naturale și care au realizat ceva în țara asta. Cine este asta? Ce face asta? Ia două rochii de la turci, din bazar de la Mehmet, și le vinde, zice că-s creațiile ei! (…) Își permite să vorbească despre familiile altora și despre jumătate din femeile din România. Cu ce drept face asta?! Dacă ea trăiește din vise, filme și regii, îi spun că mai bine decât oricine eu și mama lui îl cunoaștem pe Gabi. În momentul în care această individă aduce în discuție, în interviuri, vorba despre copii, bunici, familia mea, nu o să stau niciodată fără să le iau apărarea”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit Cancan.ro.

Claudia Pătrăşcanu explică scenele din benzinărie: „Sunt încă soţia lui!”. Gabi Bădălău: „A premeditat totul!”

”Eu i-am transmis lui Gabi să o facă să înțeleagă, să nu mai vorbească despre copii, despre mine, despre mama, despre bunicii copiilor. Iar Gabi i-a transmis, sunt convinsă. Gabi își respectă foarte mult tatăl, ține cont de deciziile mamei lui. Iar părinții lui doar îl lasă să-și trăiască, deocamdată, viața. Dar la ușa casei lor nu o vor accepta pe ea. Bine ar fi să înțeleagă o dată pentru totdeauna și să nu mai aducă în discuție în aparițiile ei la TV, nici pe mine, nici pe familia mea. Ea nu a înțeles încă ce rol am eu pentru Gabi și ce rol are ea! Nu înțelege că-i a cincea roată la căruță”, a continuat Claudia.

I-a transmis apoi Biancăi Drăguşanu că Gabi Bădălău doar își umple timpul cu ea, că se distrează. ”Disperarea ei, frustrările, bocetele. Strigătul de disperare ca Gabi s-o ia de nevastă îi va adânci depresia cu care se luptă. Nu vedeți cum Gabi i le dă la fileu? Dacă el și-ar fi dorit ceva serios cu ea, Gabi nu ar mai fi apărut la brațul altor femei. Această fătucă este pentru el doar umplerea timpului, doar de distracție. În decurs de un an, Gabi nu a ieșit niciodată să strige în gura mare că o ia de nevastă. Că poate acum eram și eu divorțată. Bărbații s-au deșteptat, e criză financiară, pandemie, și la ce statut are, de femeie disperată, nu știu cine o va mai lua după ce îi va da Bădălău viteză!? Să stea în pătrățica ei și să tragă tare acum, cât mai poate, că, în curând, nu o va mai băga nimeni în seamă. Se umilește singură pe la TV, nu are pic de demnitate și încredere în ea. Păcat că nu mai există caravana lui Mircea Radu. A uitat că nici dinți în gură nu avea și doar se mândrea cu câte femei s-a bătut ea și îl implora pe acel baiat să o ia înapoi după ce a maltratat-o? E penibilă și expirată”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu: „Mi-a cerut să mint copiii”

”În familia Bădălău nu intră orice femeie. Trebuie să îndeplinească anumite standarde. Nu-și pune nimeni un semn de întrebare că mie nu mi s-a dat încă divorțul? Ei sunt de un an într-o relație penibilă, ea își strigă în bocete iubirea, iar el nu mai știe cum să scape de ea. Dar…  încă se mai distrează. A zis că își dorește atât de mult să ajungă în familia Bădălău, măcar pentru un grătar. Se umilește pentru un grătar, doar pentru a ajunge în familia Bădălău. E adevărat că-n casa familiei Bădălău se fac cele mai bune grătare. Ea este doar o simplă distracție pentru Gabi. Pentru că ea face de toate! Se ia de toate femeile din România, dar uită de unde provine! În momentul în care eu apar la TV, ea bocește și e nemulțumită pentru rolul pe care-l are. Uită când era scoasă din cutia de cadou la majoratul adolescenților? Cum crede ea vreodată că ar putea face parte din familia Bădălău? Cunosc standardele familiei și ale lui Gabi, când vine vorba de soție. Și de mamă pentru copiii lui. Îi interzic cu desăvârșire să-i mai aducă în discuție pe copii, pe mama, pe mine, pe bunicii copiilor. Să facă circ, așa cum îi place, pe la TV, să-și facă poze singură și să-și regizeze aparițiile, dar fără familia mea”, mai spune Claudia Pătrășcanu.

 

Bianca Drăgușanu, viață grea acasă la Gabi Bădălău. «M-am săturat de mă-sa și de ta-su! Nu mă vor». 

Bianca Drăguşanu a intrat, în direct, vineri seară, la „Xtra Night Show” (Antena Stars), și a dezvăluit detalii neștiute până acum din relația ei cu Gabi Bădălău. A dezvăluit că se iubesc cu patos de un an de zile, s-au mutat împreună, dar mama acestuia a făcut tot posibilul, în ultima vreme, să-i despartă.

Bianca s-a mutat acum înapoi în apartamentul ei, iar Gabi Bădălău a avut o ieșire în decor cu Andreea Diaconu, o tânără cu care a încercat s-o facă geloasa pe Bianca. Deși Bădălău s-a întors, spășit, să-i spună Biancăi că tot pe ea o iubește, blonda nu vrea să mai continue relația cu el.

„Eu am avut o relație de un an cu el. Eu am dormit și m-am trezit lângă el timp de un an. Nu se droghează cum a zis Claudia. Acum suntem, însă, într-o chestie penibilă cu fata asta (n.r. Andreea Diaconu). Eu nu am un contract cu Gabi. Eu i-am zis ei: fetițo, cum agăți tu un bărbat cu mine la masă?. Ea i-a trimis lui mesaje pe Instagram când era cu mine la masă. Adică tu știi că el e în relație și cu mine, și cu nevastă-sa, care nici ea nu e pe treaba ei, și te bagi aiurea! El mi-a spus că o știe de pe la petreceri. Ei amândoi mint. A dus-o la el acasă ca să mă facă pe mine geloasă. Așa a zis el. A venit la 4 dimineața tot la mine acasă. Noi am stat împreună, dar acum m-am mutat la mine acasă. Eu vreau să mă retrag din ecuația asta! M-am îndrăgostit de el într-un an de zile și am reușit să-l iubesc maxim! Eu, când l-am cunoscut, omul era în divorț! I-am trecut peste aventuri care m-au durut”, a declarat Bianca Drăguşanu, la Antena Stars.

Bianca Drăguşanu spune însă că nu aventurile lui Gabi Bădălău o pun pe fugă ci, mai degrabă, mama acestuia, care nu o suportă. ”Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su! M-a durut! Nu am înțeles de ce! Mi se pare absurd să judeci un om din cauza unei imagini. O înțeleg și pe mama lui. Își apăra puiul! Băi, dar nu mă cunoști! Mama lui crede că eu beau, că mă droghez! Nu sunt perfectă, dar dacă mama lui nu mă vrea… eu nu am atins un așa grad de depravare în viața mea. Îl mut la mine cu totul eventual, dacă mama lui nu mă vrea. Gabi mi-a dat numărul ei de telefon să vorbesc cu ea. Dar ce să-i zic eu femeii? Părinților lui nu le place că el e numai în scandaluri. Eu nu-i cunosc. Nu sunt eu bărbatul în relație s-o sun pe maică-sa. Eu mi-aș dori să fim împreună, dar maică-sa e foc și pară, aude tot felul de chestii despre mine. Eu îl iubesc, dar din respect pentru mama lui, eu nu o să mai vorbesc despre el și despre familia lui. Vreau să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui. Nu mă mai regăsesc. Nu mai vorbesc de el decât daca va deveni tatăl copiilor mei”, a mai spus Bianca.


loading...