Bianca Drăguşanu a părăsit „Dansez pentru tine”. Vezi cu ce l-a cucerit pe Mihai Petre VIDEO

Deşi s-a accidentat grav la genunchi la începutul săptămânii, Bianca Drăguşanu a continuat să se antreneze, chiar şi cu calmante, şi a intrat, vineri seara, în ring la "Dansez pentru tine", costumată într-o cadână sexy, care a reuşit să-i ia ochii chiar şi severului Mihai Petre. UPDATE: Bianca şi Carol au părăsit competiţia viselor, în urma duelului cu perechea Nicoleta Luciu/Attila Hainer.

RomaniaTV.net
16 nov. 2012, 22:01
Bianca Drăguşanu a părăsit „Dansez pentru tine”. Vezi cu ce l-a cucerit pe Mihai Petre VIDEO

Bianca Drăguşanu a intrat în ringul de la „Dansez pentru tine” în rol de cadână şi a reuşit să smulgă destul de multe laude din partea juraţilor.

Chiar şi Mihai Petre, cel mai critic membru al juriului, a fost impresionat de dansul roşcatei. „Partea cu pieptul a fost bună”, i-a spus dansatorul, care i-a notat pe Bianca şi partenerul ei cu 7,5. În rest, Bianca şi Carol Şoldea au primit 8 pe linie şi aprecieri.

VEZI VIDEO AICI

Dacă la dansurile de vineri seară au reuşit să se descurce, la duelul pentru rămânerea în concurs, Bianca Drăguşanu şi Carol Şoldea au pierdut, la votul publicului, în faţa Nicoletei Luciu şi a lui Attila Hainer.