Bianca Drăguşanu o face PRAF pe Carmen de la Sălciua: „Cârtiţelor, nu vă duceţi cu două pungi de pufuleţi şi spuneţi că aţi ajutat”

Bianca Drăguşanu o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, după ce cântăreaţa a mers acasă la Alexandra şi Ionuţ Bodi, doi oameni simpli de la ţară şi s-a pozat cu ei. Cei doi au fost numiți ”Regii Tik Tok-ului” pentru că au reușit să adune milioane de aprecieri din partea internauților, iar asta a enervat-o la culme pe blondină, pentru că unele persoane profită de oamenii amărâţi.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 09:27

Bianca Drăgușanu când a văzut pozele publicate de Carmen de la Sălciua şi a acuzat-o că încearcă să profite de pe urma celor doi, pentru a câștiga și mai multă popularitate.

Când eu am făcut o anumită femeie amărâtă, am făcut-o, că empatizez cu ea. Adică, nu te duci cu două pungi de pufuleți, îți faci poze cu femeia și apoi te dai mare c-ai ajutat-o cu două pungi de pufuleți și un iaurt! Nu! Iar voi, cârtițelor, care v-ați grăbit… deci, puneți mână de la mână, astea care ați făcut cearta voastră de pițigoaie și renovați bucătăria femeii, fără să vă pozați!

Nu vă mai uniți împotriva mea, că nu aveți nimic de câștigat și nici de pierdut, părerea mea. Vă pierdeți timpul și energia. Puneți mână de la mână, uniți-vă astea, mai deschideți DEX-ul, că, de bine de rău, se pare că eu nu sunt o agramată și chiar vorbesc limba română corect gramatical.

Știu că, din toți ăștia care ați studiat la Oxford și aterizează la mine pe blog și mă critică… dar, din fericire, nu sunt agramată! Deci, dragile mele cârtițe, voi face o ședință cu voi, dacă vreți să ne unim în fața blocului meu, să punem mână de la mână, leu de la leu, să cumpărăm femeii un set de polonice, să-i facem o bucătărie dacă vreți”, a spus Bianca pe Instagram. 

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu dă de pământ cu divele de pe Instagram: Nişte mocangiste. Vreţi să arătaţi ca nişte coropişniţe

 Carmen de la Sălciua: „Eu am apreciat-o pe Bianca la un moment dat

În urma acuzelor care i s-au adus, Carmen de la Sălciua a declarat că nu înțelege ce are Bianca Drăgușanu cu ea și de ce i-a adresat toate aceste reproșuri, ținând cont că ele două se înțelegeau destul de bine.

Artista mărturisește că a văzut-o pe Alexandra Bodi pe Tik Tok și că a vrut să o cunoască și personal. ”Am văzut-o pe TikTok, mi s-a parut amuzantă. Eu am apreciat-o pe Bianca la un moment dat, e o femeie frumoasă. Dar nu știu de ce, ce ai cu mine, cu ce te-am deranjat?”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram!