Bianca Drăguşanu, o nouă fotografie cu fetiţa ei. 12.000 de like-uri, fanii înnebuniţi: O dulceaţă, îţi vine să o mănânci

Bianca Drăguşanu a născut o fetiţă pe data de 26 septembrie, însă şi-a recăpătat imediat formele de dinainte de sarcină. Acum se bucură din plin de toate momentele petrecute alături de fetiţa ei. Duminică, vedeta a postat o nouă fotografie cu micuţa Sofia.

30 oct. 2016, 09:22

Bianca Drăguşanu a publicat duminică o nouă fotografie cu fetiţa ei. Imaginea a strâns în nici o oră peste 12.000 de like-uri. „Cu nasucul la plimbare”, a scris Bianca alaturi de fotografie.

„Doamne cat de scumpa este draga de ea. Sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoi. Sa o puteti creste sanatoasa!”, „Sofi e leita Victor, multa sanatate si fericire alaturi de ea”, „o dulceata de copil…e foarte frumoasa, la fel ca si parintii ei…sa va traiasca”, „O dulceata, iti vine sa o mananci! Sa fie sanatoasa si frumoasa!!!!”, i-au scris fanii la poza.

Vezi si> Bianca Drăguşanu arată incredibil, la doar o lună după ce a născut FOTO

Fericire fără margini pentru Bianca Drăguşanu şi Victor Slav! De când au devenit părinţi, cei doi sunt numai un zâmbet! Şi, deşi Sofia are doar o lună, cei doi părinţi se gândesc deja la un alt copil.

Deveniţi părinţi în urmă cu o lună, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Cei doi au anunţat deja când o vor boteza pe micuţa Sofia Natalia.

Are colici, ne trezim amandoi, al doilea copil o sa vina cand o sa vrea el sa vina, botezul la anul… primele trei luni am inteles ca asa se intampla, o mai doare burtica, se trezete, mai plange, dar ne descurcam, nu e nimic anormal”, a declarat Bianca Drăguşanu, într-un interviu acordat wowbiz.ro.

Deşi spun că se descurcă perfect cu micuţa, cei doi recunosc că au un ajutor de bază.

Ne ajuta mama ei care este ingerul pazitor, sa ii dea Dumenzeu sanatate, nu stiu ce ne faceam fara ea. Eu ma implic 100%, facem amandoi tot ce e de facut, cine e mai aproape schimba scutecul, facem baita…eu am luat-o prima data si nu mi-a fost teama si nu imi este nici acum, nu am nicio problema, o iau, o intorc, o pun invers„, a declarat Victor Slav.

Chiar dacă fetiţa are doar o lună, Victor deja se gândeşte la al doilea bebeluş:

„Seamana cu mine leit 98%, urmatorul copil probabil o sa semene leit cu ea, frate frate sa nu se suparam”, a spus Victor.

Între timp, Bianca abia aşteapă primul Crăciun în formula de trei:

„Abia astepta sa vina Craciunul si sa facem bradul si sa avem prima poza in familie”, a concluzionat Bianca.