Bianca Drăguşanu, secretul intim cu care s-a ruşinat ani de zile. Acum l-a făcut public

Bianca Drăguşanu a fost criticată pentru că a recurs la prea multe operații estetice. A trecut peste critici, dar a continuat să ascundă un mare secret.

03 feb. 2020, 15:24
Bianca Drăguşanu, secretul intim cu care s-a ruşinat ani de zile. Acum l-a făcut public

Bianca Drăguşanu trebuie să-și facă pantofii pe comandă fiindcă poartă un număr neobişnuit la încălţăminte.

„Port 41 la picior şi nu mi-e ruşine cu asta”, a mărturisit, până la urmă, Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăguşanu, răbufnire vulgară: „De unde m… mă-tii ştii tu, petardă retardă?” Ce a scos-o din minţi pe iubita lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a precizat că a reușit să se detașeze de lucrurile negative din viața ei, eliminând și oamenii din jurul său care, voluntar sau involuntar, i-au făcut rău de-a lungul timpului. Pe de altă parte, recunoaște că a greșit atunci când a făcut publice mai multe detalii intime din viața ei, neglijându-și viața personală.

„M-am detașat de lucrurile negative din viața mea și de oamenii care mi-au făcut rău în viața mea, voluntar sau involuntar. Am început să mă implic mult mai mult în ceea ce mă ajută să am un trai mai frumos. Am început anul acesta în forță. Atunci când am vorbit depsre viața mea personală am greșit că am dat prea multe amănunte, am dat prea puțină importanță vieții profesionale. Sunt un om care și-a asumat mereu ceea ce a făcut și a zis”, a declarat Bianca Drăgușanu.