Bianca Drăguşanu, răbufnire vulgară: „De unde m… mă-tii ştii tu, petardă retardă?” Ce a scos-o din minţi pe iubita lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a publicat pe Facebook o fotografie în care apare alături de fetița ei, iar unii dintre fani au criticat-o pe motiv că ar fi mult prea preocupată de vacanțele cu Alex Bodi decât să petreacă timp cu propriul copil. Vedeta n.a mai rezistat şi a avut o replică vulgară.

11 ian. 2020, 14:49
Bianca Drăguşanu, răbufnire vulgară: „De unde m… mă-tii ştii tu, petardă retardă?” Ce a scos-o din minţi pe iubita lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu apare cu zâmbetul pe buze în fotografia cu Sofia, dar nu același lucru se poate spune și despre fetiță.

„Bianca, nu vezi că fetița ta nici măcar nu mai zâmbește când face poză cu tine?”, „De Paște te filmai cu fetele lui Bodi cum desfăceau cadourile de la iepuraș. Erai în extaz maxim de a da bine pe cameră, cum te bucurai pentru copiii altora. De fetița ta nu-ți păsa. De Moș Nicolae ai fost ocupată cu împăcarea rapidă și forțată. Credeam că măcar de Crăciun împodobești bradul cu fetița ta, dar nu! De Crăciun nu ai avut timp, a trebuit să fii cu bogații. Dacă nici de Sărbători nu își faci timp pentru copilul tău, atunci când?”, sunt câteva comentarii critice la adresa vedetei.

Bianca Drăguşanu, mărturisiri cutremurătoare. „Mă bătea, am rămas cu probleme fizice. Am stat şase luni în spital!”

Bianca Drăguţanu nu a mai rezistat și a reacționat printr-un comentariu scandalos.

„Dar de unde morții mptii știi tu, retardă petardă ce ești! Vezi de viața ta că sigur ai una perfectă”, a scris Bianca Drăguşanu.

Cea care a criticat-o a atenționat-o pe divă să își controleze limbajul, cu atât mai mult cu cât ea nu a folosut cuvinte urâte.

Bianca Drăguşanu, faţă în faţă cu fosta soţie a lui Alex Bodi. Ce a urmat este INCREDIBIL

De altfel, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost făcuţi praf după ce au postat mai multe fotografii din vacanţa petrecută de Sărbători în celebra staţiune franceză de schi, Courchevel: „Degeaba sunteti bogați dacă sunteti niște mahalagii și nu aveți suflet. Ştiţi numai să va lăfăiți peste tot și va arătați pe unde plecați in excursii”.