Bianca Drăguşanu, planuri speciale pentru 1 mai după scandalul cu Bădălău şi Salam: „Nu-mi mai place la mare”

Bianca Drăgușanu are planuri mari pentru 1 mai. După scandalul din casa lui Gabi Bădălău, vedeta a ținut să precizeze că va pleca din țară, dar nu a spus destinaţia.

28 apr. 2022, 09:48
Bianca Drăguşanu, planuri speciale pentru 1 mai după scandalul cu Bădălău şi Salam: „Nu-mi mai place la mare”

Bianca Drăguşanu nu ratează nici un motiv de sărbătoare, astfel că 1 Mai îi vine ca o mănuşă de catifea după scandalul cu „trompetele” de oraş pe care le-a alungat cu bâta de baseball din casa iubitului său, Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce planuri are pentru 1 mai. Dacă în anii trecuți prefera să plece la mare, Bianca Drăgușanu are alte planuri pentru acest an. Diva a dezvăluit că va pleca din țară. Cu toate astea, blondina nu poate merge în Dubai alături de Sofia și mama ei, potrivit playtech.ro.  „Chiar dacă aveam regim de divă, acum nu-mi mai place la mare. Voi pleca din țară. Nu pot merge acum în Dubai cu mama și cu Sofia, întrucât mamei i-a expirat pașaportul. Am fost să-l reînnoiască, dar nu va fi gata până atunci”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după dezmăţul lui Gabi Bădălău. „Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș!”

Bianca Drăgușanu nu a dezvăluit şi ce destinație exotică a ales, ci doar că va pleca în străinătate. Diva nu va petrece de 1 mai alături de fiica și mama ei, în Dubai, pentru că mama sa a rămas fără pașaport, după ce i-a expirat şi nu a mai avut timp

Diva are planuri mari pentru 1 mai, dar de această dată a rămas discretă și nu a mărturisit unde va pleca cu exactitate. Bianca Drăgușanu duce o viață de invidiat și știe cât de important este să își facă timp și pentru ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Cătălin Botezatu, mărturisiri savuroase despre Bianca Drăgușanu. Cum a putut să-și descrie fosta iubită! „Sentimentele noastre sunt la fel”
Gabi Bădălău și Florin Salam au organizat recent o petrecere a burlacilor înainte de nunta manelistului cu Roxana Dobre. Cei doi au invitat mai multe domnișoare lipsite de inhibiţii, dar au fost surprinşi în plin dezmăţ de Bianca Drăguşanu, iubita oficială a afaceristului din Giurgiu.
Blondina a descins în apartamentul din Pipera unde avea loc distracția și a ieșit un scandal monstru, care a culminat cu o despărțire furtunoasă. Detalii în linkul următor:

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Bomba-sexy și-a prins iubitul la o petrecere deocheată şi a sărit să-l bată cu bâta de baseball