Cătălin Botezatu, mărturisiri savuroase despre Bianca Drăgușanu. Cum a putut să-și descrie fosta iubită! „Sentimentele noastre sunt la fel”

Cunoscutul designer Cătălin Botezatu a vorbit despre Bianca Drăgușnau. Cu a descris-o creatorul de modă pe fosta lui iubită.

22 mart. 2022, 09:33
Cătălin Botezatu, mărturisiri savuroase despre Bianca Drăgușanu. Cum a putut să-și descrie fosta iubită! „Sentimentele noastre sunt la fel”
Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu sunt foarte buni prieteni

Recent, în cadrul unui interviu, designerul Cătălin Botezatu a vorbit despre Bianca Drăgușanu. Creatorul de modă nu a ratat ocazia de a mai afirma încă odată că blondina este “creația lui”. Mai mult decât atât, acesta s-a arătat deranjat de criticile pe care le primește vedeta.

Cătălin Botezatu, mărturisiri savuroase despre Bianca Drăgușanu

CITEȘTE ȘI: Ce simptome a avut Cătălin Botezatu când a descoperit că are cancer: „O serie de înțepături”Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc.Am văzut tot felul de femei în România care evoluează și asta nu e rău sau am văzut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase și iar nu este rău, dar pe ele nu le mai comentează nimeni. Pe Bianca în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce, că vezi doamne și-a scos coastele și așa mai departe. Nu, nene! Are talia mică pentru că face sport, pentru că se îngrijește și pentru că a investit în ea. Că și-a pus niște silicoane și niște buze, că ți-ai luat pantofi noi, toată lumea are.”

, a declarat Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

„O iubesc foarte tare”

Designerul a mai afirmat că încă o iubește foarte mult pe sexoasa blondină și că o va iubi necondiționat toată viața. Creatorul de modă a mai spus că o va susține mereu și îi ia apărarea atunci când oamenii o critică pentru aspectul fizic.

„O susțin, am iubit-o foarte tare, o iubesc foarte tare, ca om, ca persoană, niciodată să nu spui niciodată, chiar țin la ea, chiar mă deranjează și sufăr așa în mine când cineva se ia de ea gratuit, pentru că eu o cunosc mai bine ca oricine. M-am întâlnit cu ea chiar acum două săptămâni înainte de a pleca la Paris.

Sentimentele noastre sunt la fel, indiferent cu cine este ea sau dacă este căsătorită, îi respect iubitul, logodnicul, soțul, pentru că asta nu are nicio legătură. Sentimentele mele sunt aceleași, de iubire, o altfel de iubire acum și de susținere necondiționată toată viața.”, a mai spus Botezatu.

Designerul și-a făcut testamentul

CITEȘTE ȘI: Cătălin Botezatu face dezvăluiri intime! Adevărul despre relaţiile sale: „Mă îndrăgostesc foarte repede şi ofer totul!”

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul. Creatorul de modă și-a luat toate măsurile de siguranță și nu vrea scandal după ce nu va mai fi în viață. Astfel, el a lăsat în scris cine și cât va moșteni din imperiul pe care l-a clădit de-a lungul timpului.

„Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion.

Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele „Cătălin Botezatu”. Cel puțin, asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

 
Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta”, a declarat, în urmă cu ceva timp, celebrul designer.