Bianca Drăguşanu, pregătiri de nuntă. Iubita lui Victor Slav, din nou în rochie de mireasă

Bianca Drăguşanu a început deja să se pregătească de botezul micuţei Sofie şi, dacă ne uităm atent la ce postează pe Facebook, nu e exclus să pună şi de încă o nuntă cu Victor Slav

26 apr. 2017, 12:08

Deşi ea şi Victor Slav au spus în repetate rânduri că nu se gândesc să mai facă o nuntă, nu e exclus ca în primăvara asta să avem parte de o surpriză. Pentru că Bianca tocmai a postat pe Facebook o fotografie îmbrăcată în rochie de mireasă.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, momente GROAZNICE după ce Sofia S-A ÎMBOLNĂVIT. „Ai murit cu copilul în braţe pe la uşa spitalelor”

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu: „Nu sunt de acord să o bage pe fetiţă în cristelniţa, nici măcar nu o s-o dezbrac”

Sofia Natalia va fi crestinata peste doua saptamani, iar mamica ei a facut deja planuri pentru acea zi. Pentru ca micuta a avut probleme de sanatate, Bianca nu este de acord ca fiica ei sa fie scufundata in cristelnita.

 „Nu am vorbit deocamdata cu preotul, dar o sa ii spun: ‘Auzi, te rog eu frumos, iei putina apa, ii dai in cap si atat!’ Nici nu vreau sa o dezbrac! Ea e inca racita, mai sunt doar doua saptamani pana la botez, eu nu am voie sa o mai scot din casa. Inca tuseste. I-am spus si lui Victor ca nu sunt de acord sa o bage in cristelnita. Nu vreau sa planga! Nu ma intereseaza ce spune lumea! Poate sa ma judece lumea, eu fac ce cred ca e mai bine pentru copilul meu. Apa va fi calduta!”, a declarat Bianca Dragusanu la Teo Show.