Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce a fost agresată în parcare de Alex Bodi: „Vrei să apari la ştiri?”

Bianca Drăgușanu a fost agresată de soțul său în apropierea unui local de fițe din București, iar martorii care au asistat la scenele respective au fost șocați. Soțul Biancăi s-a îndreptat, amenințător, către ea, iar Bianca a fost nevoită să îl împingă cu piciorul. Cei doi se aflau chiar lângă bolidul de lux, iar Bianca s-a urcat pe mașină pentru a-l putea împinge cu piciorul pe partener de viață.

RomaniaTV.net
07 nov. 2019, 07:31
Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce a fost agresată în parcare de Alex Bodi: „Vrei să apari la ştiri?”

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele de la noi care au trăit experiențe nefericite în timpul mariajului, dar și înainte să își unească destinul cu al doilea soț. Frumoasa vedetă pare să se teamă pentru viața ei, pentru că, de curând, ea a mers într-un poligon de tir din București, unde a tras atât cu pistolul, cât și cu o pușcă. Mândră de experiență, dar și de rezultate, ea a urcat înregistrările pe o rețea de socializare.

Bianca Drăgușanu a fost agresată de soțul ei în apropierea unui local de fițe din București, iar martorii care au asistat la scenele acide au fost șocați. Afaceristul s-a îndreptat amenințător către vedetă, iar Bianca Drăgușanu l-a împins cu piciorul în timp ce era urcată pe mașină. “Te rog frumos! Vrei să apari la știri?”, se aude vocea speriată a Biancăi Drăgușanu, conform kfetele.ro.

Marţi seară a avut loc Gala Performanței și Excelenței 2019, iar printre vedetele care au fost premiate se numără și fosta soție a lui Victor Slav – a primit Premiul pentru originalitate în design vestimentar și vânzări spectaculoase – Bianca Drăgușanu Fashion. Înainte să urce pe scenă ca să îi fie înmânat trofeul, fosta prezentatoare TV a oferit primele declarații despre despărțire, subliniind la un moment dat că: “eu și soțul meu nu avem planuri”. și a mărturisit că, în curând, ea și partenerul său vor face o conferință de presă în cadrul căreia vor oferi multe amănunte despre ce se întâmplă, de fapt, în mariajul.

Bianca Drăguşanu, LOVITĂ din nou de Alex Bodi. Imagini şocante cu agresiunea petrecută în parcarea unui restaurant 

“Te rog nu mai insista (n.r.: despre divorţ). Lucrurile stau foarte bine şi o să fac o conferinţă de presă cu soţul meu şi o să vorbim despre relaţia noastră. Eu şi soţul meu nu avem planuri. După ce iau premiul o să vorbesc. Pentru mine adevărul este o provocare. Bineînţeles că îl iubesc în continuare pe Alex. Mă simt mândră pentru că sunt o femeie cu demnitate. Fiecare om are dreptul să comenteze sau nu. Fum fără foc nu iese şi îl aşteptăm pe soţul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite lucruri”, a declarat Bianca Drăgușanu

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț săptămâna trecută, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț. 

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi după divorț, însă de-a lungul perioadei în care ea și afaceristul au format un cuplu au circulat nenumărate informații și zvonuri despre tratamentul aplicat de bărbat soției lui. Vedeta ar fi fost ”atinsă” de partenerul de viață de mai multe ori, iar la un moment dat a ajuns chiar și la Urgențe la Spitalul Floreasca în urma unor lovituri de pe urma cărora s-a ales cu o coastă fisurată, spun apropiații. Ba mai mult, în momentul în care Bianca a depus actele de divorț, presa a publicat că Bodi și-ar fi pierdut iarăși cumpătul, iar semnele de pe mână, fotografiate de Drăgușanu și puse pe internet, ar fi de când soțul ei i-ar fi înfipt o furculiță, scos din sărite că se desparte oficial de el.