Bianca Drăgușanu, propunere „revoltătoare” din partea lui Cătălin Măruță: „Dacă mă plătești bine, o fac”

Bianca Drăgușanu a primit o propunere neașteptată din partea lui Cătălin Măruță. Celebra fostă asistentă de televiziune a spus că ar accepta doar în schimbul unei sume considerabile de bani.

08 nov. 2021, 20:23
Bianca Drăgușanu, propunere „revoltătoare” din partea lui Cătălin Măruță: „Dacă mă plătești bine, o fac”

Bianca Drăgușanu a acceptat invitația la emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a povestit despre parcursul său în televiziune și despre talentele care au recomandat-o până în acest punct. Blondina s-a făcut pentru prima dată cunoscută publicului român, la vârsta de 16 ani, în cadrul emisiunii „Răniți în dragoste”

Bianca Drăgușanu a ajuns în timp una dintre bombele sexy ale show-bizului românesc, iar mulți o critică din cauza operațiilor și a intervențiilor estetice prin care a trecut pentru a arăta ca o păpușă Barbie umană.

Vedeta susține că este foarte fericită și mulțumită de tot ce a realizat până la acet moment. Cătălin Măruță i-a ridicat la fileu o provocare, îndemnat mai mult de câțiva telespectatori care îi trimiteau în timp real mesaje pe pagina oficială a show-ului. Mulți dintre români sunt curioși cum arată vedeta fără pic de machiaj.

Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medicul estetician. Transformare radicală: „Vreau să-i fac botox și puțin buzele”
‘Ce zici dacă vii odată la TV să te demachezi, live?’, a întrebat-o prezentatorul pe blondină.

„Dacă mă plătești bine, o fac, dar nu o să fac nimic gratis ca să demonstrez ceva cuiva. Am mai făcut asta în urmă cu mult timp la o emisiune. Eu sunt frumoasă oricum. Nu am nici gene, mi-am aplicat doar acum, dar le dau jos”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Blondina a mai făcut acest gest în cadrul emisiunii WowBizz, când le-a dat peste nas răutăcioșilor care spuneau că make-up-ul o salvează și că este de nerecunoscut fără diverse artificii.

Bianca Drăguşanu, atac dur la o vedetă din showbiz: „Eşti frustrată, vai de capul tău”

Bianca Drăguşanu, atac dur la o vedetă din showbiz. Vedeta era foarte nervoasă şi a avut o atitudine tranșantă la adresa unei colege de breaslă, din lumea mondenă. Însă, nu a vrut să dezvăluie și indetitatea vedetei căreia i-a adresat cuvinte dure.

„Ești minim, minim, minim cât poate exista în showbiz-ul ăsta. Nu ai ce să cauți nici la televizor și nici oriunde. Ești frustrată ești vai de capul tău, n-ai ce căuta, jet”,  a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram, potrivit Wowbiz.ro.

Război între Bianca Drăguşanu şi Mihaela Rădulescu. Cum a reacţionat blondina după ce prezentatoarea a numit-o „fată de plastic”
La scurt timp, însă, la recomandarea surorii sale, Bianca Drăgușanu a ales să șteargă mesajul din mediul online, căci nu vrea să le dea importanță oamenilor cu care simte că nu rezonează.

„Am fost sfătuită de sora mea să șterg instastory-urile pentru că mi-a zis că proștii nu se bagă în seamă, proștii se ignoră. Voi fi nevoită să șterg și să ignor orice prost”, a mai spus blondina pe rețelele de socializare.