Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medicul estetician. Transformare radicală: „Vreau să-i fac botox și puțin buzele”

Bianca Drăgușanu are mereu grijă să arate impecabil și apelează regulat la intervențiile estetice. Vedeta a decis că și mama sa ar trebui să beneficieze de câteva retușuri.

20 oct. 2021, 13:28
Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medicul estetician. Transformare radicală: „Vreau să-i fac botox și puțin buzele”

Bianca Drăgușanu este o mare adeptă a operațiile estetice și a fost întotdeauna sinceră în privința fiecărei intervenții pe care și-a făcut-o la nivelul feței sau al corpului.

Deși a primit numeroase critici, iar unii au numit-o „femeia de plastic”, vedeta este mulțumită de rezultate și nu ascultă de gurile rele.

Fosta prezentatoare TV și-a convins și mama să treacă pragul medicului estetician. Madi și-a injectat botox pentru estomparea ridurilor și și-a pus acid hialuronic în buze.

”Am ajuns din nou la Cluj de data asta cu mama, deoarece vreau să-i fac botoxul. Am adus-o pe mama pentru că vreau să-i fac botox și puțin buzele deoarece la o anumită vârstă încep să dispară”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Mama Biancăi Drăgușanu, în vârstă de 61 de ani, a lăsat în urmă tot ce avea la Călan, Hunedoara, și s-a mutat în București de câțiva ani. Femeia a vrut să fie cât mai aproape de fiica ei, dar și de nepoțica ei. Iar de câteva luni, Madi a făcut o altă schimbare uriașă.

Femeia a devenit consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. În trecut, aceasta a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde era expert. Mama Biancăi Drăgușanu are acum, în cadrul instituției în care activează, un salariu brut de 9.303 lei / lună, iar cel net este de 5.442 lei / lună, relatează CanCan.

Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. „Eu nu i-am luat ei banii, nu i-am luat barbatul!”

Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău, a fost atacată de Claudia Pătrășcanu, fosta soţie a afaceristului de la Giurgiu, iar cele două se ameninţă reciproc cu instanţa!

Bianca Drăgușanu a reacţionat dur după ultimele declaraţii ale rivalei sale, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. „Fosta soție a actualului meu iubit are probleme pe care și le face singură. Motivul pentru care a făcut atât de urât e că am primit o mie de trandafiri ieri și poate că asta a fost! Ea este în acest proces de divorț nu din cauza mea. Eu nu i-am luat bărbatul! Ea este doar mama copiilor lui și atât. Eu acum am două variante. Pot s-o fac praf și pulbere, nu s-a născut ea Sfânta Filofteia! A fost în Playboy, nu s-a măritat virgină, a avut și ea o tinerețe tumultoasă”, a spus Bianca Drăguşanu.

„Are și ea niște relații cu niște bărbați însurați pe care îi știe toată lumea de prin Constanța! Am și dovezi! Ea trebuie să aducă niște dovezi în instanță, că a dat cu nume. A făcut afirmații denigratoare la adresa mea în iunie, eu am pierdut un contract de imagine de zeci de mii de euro și va primi o citație zilele astea. Și va mai primi una pentru ce a zis acum. O chem în instanță pentru calomnie și denigrare și pentru faptul că am pierdut 30.000 de euro. Acum cinci minute, Gabi mi-a spus că mă iubește!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

„Vorbeam cu un om pe care îl iubesc foarte mult și i-am zis: „Băi, mă simt atât de epuizată astăzi să joc acest rol de divă pe care îl am, adică machiaj, tocuri, zâmbește. E greu”. E foarte greu să fiu eu. Sunt și eu mamă de copil, poate mai fac un copil ca să fiu mamă de copii. Hai să fim înțelepte. Am de gând să fac copii, doi. Mă duc și îmi fac fertilizare in vitro dacă nu îmi iese pe normal. Hai să fim mai bune, hai că suntem femei, nu suntem copile de 14 ani. Hai să fim mai bune!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.


loading...
Partenerii noștri