Bianca Drăgușanu pune capăt zvonurilor. Vedeta răspunde dacă iubitul ei va fi nașul de cununie al lui Florin Salam

Bianca Drăgușanu s-a aflat mereu în centrul scandalurilor, mai ales din cauza relațiilor cu Gabi Bădălău și Alex Bodi.

07 apr. 2022, 12:13
Bianca Drăgușanu pune capăt zvonurilor. Vedeta răspunde dacă iubitul ei va fi nașul de cununie al lui Florin Salam

Bianca Drăgușanu pune capăt zvonurilor. Deși a fost multă vreme adepta căsniciilor, se pare că frumoasa blondină nu ar mai vrea să se căsătorească încă o dată, pe motiv că este foarte fericită cu viața și relația pe care le are.

Bianca Drăgușanu pune capăt zvonurilor. Vedeta răspunde dacă iubitul ei va fi nașul de cununie al lui Florin Salam

În 2022, urmează să aibă loc unul dintre cele mai mari evenimente și anume nunta lui Florin Salam și a soției lui Roxana Dobre. În ultima perioadă, în presă s-a zvonit că Gabi Bădălău ar fi candidatul ideal în postul de naș de cununie al marelui artist. Bianca Drăgușanu a negat cu vehemență acest lucru având în vedere că iubitul său se află în plin proces de divorț, iar un naș trebuie să fie căsătorit.

„Printr-o logică de trei simplă, iubitul meu nu are cum să le fie naș, pentru că el este în divorț. Ca să fii naș, trebuie să fii căsătorit. Doar să faci tu așa o aroganță să-ți pui costum și să te duci să faci pe nașul și pe nașa, cum au mai făcut alții. Teoretic și practic nu ar avea cum să fie naș la o nuntă, dacă el este în divorț. Nu e legal. Oricât și-ar dori și oricâtă cumetrie există între ei, nu e legal. El este în divorț.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Vedeta a împlinit vârsta de 40 de ani, la finalul lunii trecute, iar iubitul ei, Gabi Bădălău, i-a organizat o petrecere într-un local de fiţe!

Atmosfera a fost întreținută cu muzică bună de Mihail Gheorghe și trupa lui, iar după miezul nopții a urmat surpriza cea mare și anume Tzancă Uraganu! Mai târziu, și-a făcut apariția și Florin Salam, care a făcut un duet de excepție cu colegul lui de breaslă!

Vedeta și-a început ziua cu camera plină de baloane roz, cu buchete imense de trandafiri roz și un tort mare și delicios. Mai târziu a urmat petrecerea, la care a purtat o rochie albă, mulată, sexy, care îi evidenția decolteul generos, picioarele lungi și formele perfecte. Printre invitaţi s-a numărat și transsexualul Jessica Alves, cunoscut în toată lumea ca „păpușa Ken”.

Citește și: Tzancă Uraganu şi Florin Salam, show la ziua Biancăi Drăgușanu. Transsexualul Jessica Alves, alias „Păpuşa Ken”, printre invitați FOTO