Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălau! S-au rupt în figuri pe manele de ziua blondinei

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani și a ținut să sărbătorească într-un mare stil. Blondina a organizat o super-petrecere într-un local de lux din București. De la party nu a lipsit Gabi Bădălau cu care vedeta s-a împăcat la întoarcerea din Dubai.

07 mart. 2022, 13:35
Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălau! S-au rupt în figuri pe manele de ziua blondinei

Cu toate că s-au certat încă din luna Decembrie, Gabi Bădălau și Bianca Drăgușanu și-au reluat relația de iubire la scurt timp după ce vedeta s-a întors din Dubai. Ce să mai, dragoste cu năbădăi între cei doi.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălau!

CITEȘTE ȘI: Momente de coșmar! Bianca Drăgușanu a fost jefuită într-un restaurant de lux!

Seara trecută, Gabi Bădălau a însoțit-o pe blondină la petrecerea aniversară a celor 40 de ani. Afaceristul nu și-a scăpat din ochi iubita și a stat nu a ezitat să-i facă acesteia zeci de dedicații muzicale. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau n-au ezitat și au făcut show la miezul nopții. Cei doi amorezi s-au rupt în figuri pe manele, totul spre deliciul invitaților.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu a “comis-o” din nou la estetician! Cum arată vedeta după cea mai recentă intervenție!

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani și și-a chemat la un local de lux de, pe Magheru, toți prietenii apropiați, dar și pe mama ei, Madi Drăgușanu. Vedeta a luat-o cu ea la party și pe fiica ei, Sofia. De la paranghelie nu au lipsit prietenele apropiate ale blondei, Vica Blochina, Simona Chițac și Alice Constantinescu, fosta iubită a lui Codrin Ștefănescu. În ciuda restricțiilor, petrecerea ținut până în zori, atunci când Bianca și Bădălău s-au retras împreună în cuibușorul lor de nebunii!

Bianca Drăguşanu şi-a scos acidul din buze

În urmă câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a apelat din nou la medicul estetician, de această dată pentru o intervenție la nivelul buzelor.Doctorul i-a topit acidul hialuronic injectat în mod excesiv în buze, după ce blondina s-a arătat mulțumită de modul în care arătau. Acum, buzele blondinei au un aspect mult mai natural.

”Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-odată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia…Pentru că toate s-au făcut așa, eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel. O să încerc să le remodelez, adică, voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza. Eu aveam atât de multă substanță băgată încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea”, declara Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.