Bianca Drăgușanu, replică devastatoare pentru Claudia Pătrășcanu. „Când te latră o javră ce faci?”

Bianca Drăgușanu i-a declarat oficial război soţiei lui Gabriel Bădălău după ce Claudia Pătrășcanu a catalagat-o "Penta Oxid de Clei", în sesnul că nu se lipeşte nimic de ea! Scandalul dintre cele două vedete a ajuns de neoprit!

01 iul. 2021, 09:15
Bianca Drăgușanu, replică devastatoare pentru Claudia Pătrășcanu. „Când te latră o javră ce faci?”

Bianca Drăgușanu, replică devastatoare pentru Claudia Pătrășcanu. După ce artista a spus despre diva sexy că este „Penta Oxid de Clei”, iubita lui Gabi Bădălău a răbufnit și a lansat un mesaj extrem de dur în mediul online.

Bianca Drăgușanu, replică devastatoare pentru Claudia Pătrășcanu

Mai exact, Bianca Drăguşanu a spus despre ea că este un „pericol” în preajma celor mici. „Când te latră o javră ce faci??? Te pui în 4 labe la ea? #javrăcu4clase”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

Bianca Drăguşanu a recunoscut ce simte faţă de Gabi Bădălău: „Prezentul este frumos, nu contează viitorul”

Cântăreaţa a ținut să precizeze că nu o interesează deloc ce spune Bianca Drăgușanu despre ea, dar mai ales, aceasta a spus că diva sexy nu va sta niciodată în preajma copiilor săi. „Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei”, a spus artista despre Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăguşanu este optimistă în ceea ce privește povestea pe care o trăiește alături de soţul Claudiei Pătrăşcanu şi recunoaşte faptul că are sentimente puternice pentru Gabi Bădălău.