Bianca Drăguşanu s-a apucat de kickboxing | Foto

Bianca Drăguşanu s-a apucat de un nou tip de sport şi anume, kickboxing. Vedeta îşi doreşte cu ardoare să se reinventeze, după ce s-a despărţit de Alex Bodi. Acum, pare că nu ar mai exista nicio şansă de împăcare între cei doi, mai ales că afaceristul se află în închisoare.

27 nov. 2020, 14:29
Bianca Drăguşanu s-a apucat de kickboxing | Foto
Bianca Drăguşanu s-a apucat de kickboxing

Bianca Drăguşanu s-a apucat de kickboxing. Vedeta a postat recent pe Insta Story, unde le-a arătat fanilor ei care este noua ei pasiune şi anume, boxul. Imaginile i-au lăsat mască pe cei care o admiră, pentru că nu se aşteptau să practice acest tip de sport.

Citeşte şi: Daria Radionova, cerută în căsătorie de Alex Bodi. Rusoaica ar fi primit inelul refuzat de Bianca Drăguşanu

Bianca a lovit sacul cu pumnul, având o forţă impresionantă, ba chiar a arătat că știe să lovească la fel de bine și cu piciorul.

Bianca Drăguşanu s-a apucat de kickboxing

Bianca Drăguşanu s-a apucat de kickboxing

Bianca Drăguşanu, gest uriaş pentru fata lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu are grijă de fetița cea mică a lui Alex Bodi, în condiţiile în care fostul soţ al vedetei se află după gratii de două săptămâni, iar mama biologică este în Germania.

Bianca Drăguşanu a filmat momentul în care a mers să o ia pe Selena de la grădiniță împreună cu fiica ei, Sofia Slav. Momentul întâlnirii dintre cele două  micuţe a fost unul emoționant: s-au strigat de bucurie și s-au îmbrățișat strâns preț de câteva secunde, scrie Cancan.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, fertilizare in vitro cu Alex Bodi. Afaceristul voia doi băieţi cu vedeta

Bianca Drăguşanu nu a renunțat la rolul de “mamă vitregă” pentru fetița cea mică a lui Alex Bodi după despărţirea de afacerist. Blondina dezvăluit în urmă cu câteva ore bune că a luat-o pe Selena de la grădiniță. De aici, le-a dus pe Sofia și Selena la una dintre cele mai bune prietene ale sale, Victoria Popescu, care le aștepta pe cele două prințese cu un tort, pe care acestea au avut misiunea să îl orneze.

Surpriza le-a bucurat și ele s-au distrat pe cinste împreună. Gesturile fostei soții ale lui Alex Bodi față de fetița acestuia au fost lăudate de mulți dintre internauți.