Daria Radionova, cerută în căsătorie de Alex Bodi. Rusoaica ar fi primit inelul refuzat de Bianca Drăguşanu

Daria Radionova, cerută în căsătorie de Alex Bodi. Noi detalii ies la iveală despre relaţia lui Alex Bodi cu Daria Radionova, după ce acesta a fost arestat. Înainte să fie săltat de mascaţi, afaceristul i-ar fi dat rusoaicei inelul pe care Bianca Drăguşanu l-ar fi fi refuzat.

16 nov. 2020, 18:29
Daria Radionova, cerută în căsătorie de Alex Bodi. Rusoaica ar fi primit inelul refuzat de Bianca Drăguşanu
Alex Bodi a cerut-o de soţie pe Daria Radionova

Daria Radionova, cerută în căsătorie de Alex Bodi. Totul s-ar fi întâmplat cu puţin timp înainte ca afaceristul să fie arestat. Însă, un detaliu care nu poate fi trecut cu vederea este inelul primit.

În vara anului trecut, la începutul lunii august, Bianca Drăgușanu a primit un inel în valoare de 10.000 de euro de la Alex Bodi, în momentul în care s-au căsătorit. Cei doi, însă, au divorțat în primăvara acestui an, iar Bianca i-a înapoiat inelul cu diamante fostului soț.

Daria Radionova, cerută în căsătorie de Alex Bodi

Când s-au împăcat, pentru a nu-i mai oferi același inel, afaceristul ar fi schimbat la bijuteria. I-a oferit-o Biancăi, numai că vedeta l-a refuzat pe motiv că nu mai are încredere în sentimentele sale, potrivit Cancan.ro.

Acum, Alex Bodi ar fi considerat să-i ofere valoroasa bijuterie noii sale iubite, Daria Radionova. Totul s-ar fi întâmplat cu câteva zile înainte ca Alex Bodi să ajungă în spatele gratiilor, însă rusoaica și-a etalat mândră inelul de logodnă primit de la omul de afaceri.

Citeşte şi: Alex Bodi a dat-o uitării pe Bianca Drăguşanu şi s-a afişat cu amanta. Avea o relaţie în paralel de luni de zile. IMAGINI-BOMBĂ!

Bianca Drăguşanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi

Bianca Drăguşanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi, după ce în urmă cu câteva zile a anunţat despărţirea de el. Chiar dacă afaceristul trece prin momente dificile, fiind arestat pentru 29 de zile într-o anchetă de proxenetism, blondina spune că nu o interesează ce i se întâmplă, însă este convinsă că va ieşi cu bine din această situaţie.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost, poate, cel mai controversat cuplu din showbiz. Şi-au început povestea de iubire frumos, după au urmat foarte multe despărţiri şi împăcări, la un moment dat s-a scris şi despre bătăile pe care vedeta le primea de la omul de afaceri. Acum, cei doi sunt despărţiţi, nu mai formează un cuplu, Bodi s-a întors la amanta rusoaică, cu care şi era în momentul când a fost săltat de mascaţi.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu îşi face un nou implant după ce a fost părăsită de Alex Bodi. „Ceva ieşit din comun!”

Nu comentez. Am spus… Eu cred că lucrurile se vor rezolva și nu mă privește pe mine. Eu cred că este nevinovat, cred că nu are nicio legătură. Nu mă interesează să iau legătura cu el. Eu şi Sofia ne pregătim de vacanţă. Plecăm în Dubai, la soare şi mare”, a declarat Bianca Drăguşanu.