Bianca Drăgușanu s-a afișat cu un nou bărbat! Poze oficiale de la cina romantică cu cei doi

Bianca Drăgușanu a fost zărită în timp ce lua cina alături de un nou partener, după ce acesta a luat-o pe blondină chiar din fața casei ei.

24 mai 2021, 19:15

Bianca Drăgușanu

a fost zărită alături de un nou partener în vârstă de aproximativ 30 de ani. Cei doi au fost suprinși în timp ce luau cina la un local din capitală, eveniment la care a fost prezentă și sora Biancăi.

Tănărul cel chipeș le-a luat pe frumoasa blondă și pe sora ei, cu mașina chiar din fața casei, iar Bianca a stat desigur chiar pe locul din dreapta șoferului. Odată ajunși la restaurant, Bianca Drăgușanu s-a așezat lângă sora ei, iar tânărul a stat în capul mesei la un local de lux pe malul lacului Herăstrău.

Mai târziu s-au alăturat și alte două prietene ale Biancăi, notează CanCan.

Bianca Drăgușanu la un pas de măritiș

În urmă cu doar căteva zile se zvonea că între Bianca și fostul ei soț, Alex Bodi s-ar fi reaprins flacăra iubirii, și că cei doi s-ar fi reîmpăcat. Cei doi s-au întâlnit întâmplător la o peterecere din capitală, iar Bodi i-a trimis Biancăi un buchest superb de trandafiri de care blondina nu a fost foarte impresionată.

Viața tumultoasă a Biancăi Drăgușanu a fost plină de drame amoroase, fapt ce a dat naștere la multe speculații. Relația cu fostul ei soț Alex Bodi s-a sfârșit foarte urât la scurt timp după ce au apărut imagini șocante în care Bianca era plină de vânătăi și abia se putea ține pe picioare după o o bătaie violentă din partea soțului.

Un alt pretendent la mâna Biancăi a fost Gabi Bădălău, cei doi au avut chiar și planuri de nuntă care ar fi trebuit să aibă loc la data de 15 iunie. Cu toate acestea se pare gabi Bădălau încă nu și-a finalizat divorțul de Claudia Pătrășcanu, și asfel nunta cu Bianca a trebuit să fie anulată.

Un alt motiv pentru care Gabi Bădălău a anulat nunta cu Bianca Drăgușanu a fost și întâlnirea întâmplătoare dintre Bianca și Alex Bodi care i-a creat lui Bădălău suspiciuni că între cei doi ar mai fi existat sentimente.