Bianca Drăguşanu s-a cuplat cu un milionar străin. Bărbatul a mai avut două iubite celebre din România

Bianca Drăgușanu n-a suferit prea mult după despărțirea de Alex Bodi şi a bifat o cucerire de top. Vedeta s-ar fi cuplat cu un renumit milionar turc, nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Filimon şi al Otiliei Bilionera.

07 sept. 2020, 05:27
Bianca Drăguşanu s-a cuplat cu un milionar străin. Bărbatul a mai avut două iubite celebre din România

Bianca Drăgușanu a ajuns în Turcia, în brațele renumitului milionar turc Cengiz Şiklaroglu, nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera, scrie Cancan. Cei doi au început să discute pe Instagram, iar lucrurile au evoluat extrem de repede. Așa se face că, serile trecute, Bianca Drăgușanu ar fi petrecut deja în compania milionarului turc. După cum reiese din postările acestora de pe Instagram, Cengiz Şiklaroglu și Bianca Drăgușanu au vizionat împreună filmul „365”, pelicula care a făcut senzație pe renumita platformă „Netflix”.

Mai mult, Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în una dintre mașinile de lux ale lui Cengiz Şıklaroğlu.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi şi-au spus din nou ADIO. De data se pare că ruptura este DEFINITIVĂ

Cengiz Şiklaroglu ar fi fost lovit acum 10 ani de o nenorocire care i-ar fi produs un gol enorm în suflet, din cauza căruia nici acum nu și-ar fi revenit. Fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață. Bărbatul pare să fie extrem de afectat de pierderea suferită, iar dovadă stau fotografiile pe care Cengiz Şıklaroğlu le-a postat pe o rețea de socializare și care sunt însoțite de texte de-a dreptul răvășitoare. „Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, se încheie unul dintre mesajele emoționante.

Bianca Drăguşanu, 38 de ani, a fost căsătorită cu Victor Slav şi cu Alex Bodi.