Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău: ”E viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă”

Bianca Drăguşanu a anunţat că s-a împăcat cu Gabi Bădălău, la doar o zi după ce afaceristul anunţase că nu mai formează un cuplu.

05 iun. 2021, 19:01
Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău: ”E viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă”

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău. O dragoste cu năbădăi, aşa cum ne-a obişnuit vedeta. Bianca a vorbit, la Xtra Night Show, despre „viitorul soț”.

Paparazzii i-au surprins împreună, deși Bădălău declarase, cu câteva ore înainte, despărțirea.

Viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă”, a spus ea la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a mărturisit că e încă supărată pe situația pe care Gabi Bădălău a creat-o prin anunțul despărțirii și a precizat că nu e ea în măsură să vorbească despre acest lucru.

Citeste si Imagini cu Bianca Drăgușanu leșinată după o supradoză de Xanax cu votcă. A mărturisit totul: „Doar două pastile am luat. Eram căzută pe jos, nu știu ce am făcut”

Nu am nimic de comentat și dacă e cineva care să lămurească ceva nu sunt eu aceea. Eu sunt încă supărată, nu pot să mă pronunț”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Întrebată dacă îl iubeşte pe Bădălău, Bianca nu a ezitat şi a rostit un DA hotărât: ”Da, mult!

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău

Dragoste cu năbădăi

În prima zi a lunii iunie, Gabi Bădălău a anunţat că s-a despărţit de Bianca.. Cei doi păreau că formează cuplul perfect, iar Bianca a dat indicii că ar fi început să-și facă planuri pentru nunta cu Gabi Bădălău. Cu toate acestea, afaceristul a anunțat în direct la o emisiune TV că nu mai formează un cuplu. De asemenea Bădălău a dezmințit zvonurile conform cărora s-ar fi preconizat o nuntă între el și Bianca Drăgușanu.

Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație.

Citeste si Bianca Drăguşanu, despre întâlnirile cu Alex Bodi: „S-a activat în ceea ce mă privește”

Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii”, a declarat Gabi Bădălău.