Momente de coșmar! Bianca Drăgușanu a fost jefuită într-un restaurant de lux!

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente de coșmar! Vedeta a fost jefuită într-un restaurant de fițe de pe șoseaua Nordului.

23 feb. 2022, 09:03
Momente de coșmar! Bianca Drăgușanu a fost jefuită într-un restaurant de lux!

În urmă cu câteva zile, vedeta a căzut victima hoților. Blondina a rămas fără telefonul mobil. Într-un moment de neatenție, Vedeta a fost lăsată fără dispozitivul de ultimă generație.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu a “comis-o” din nou la estetician! Cum arată vedeta după cea mai recentă intervenție!

Bianca Drăgușanu a fost jefuită într-un restaurant de lux!

Aceasta a mers la baie și și-a lăsat telefonul pe marginea chiuvetei, moment în care o altă femeie i-a sustras bunul și a fugit cu el. Vedeta a reacționat imediat, iar managerii restaurantului au făcut un apel la toți clienții că vedetei i-a fost furat dispozitivul, potrivit Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu s-a vaccinat! Vedeta le-a închis gura curioșilor: „Nu vă mai luați după zvonuri!” VIDEO

Din cauza faptului că hoțul și-a dat seama că nu poate folosi în niciun, fiind blocat,  a aruncat telefonul în iarbă. Din fericire, Bianca Drăgușanu a reușit prin intermediul serviciului de localizare să afle cu exactitate unde a ajuns telefonul ei și să-l recupereze la scurt timp de la dispariție.

Bianca Drăguşanu şi-a scos acidul din buze

În urmă cu trei săptămâni, Bianca Drăgușanu a apelat din nou la medicul estetician, de această dată pentru o intervenție la nivelul buzelor.Doctorul i-a topit acidul hialuronic injectat în mod excesiv în buze, după ce blondina s-a arătat mulțumită de modul în care arătau. Acum, buzele blondinei au un aspect mult mai natural.

”Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-odată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia…Pentru că toate s-au făcut așa, eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel. O să încerc să le remodelez, adică, voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza. Eu aveam atât de multă substanță băgată încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea”, declara Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.