BOMBĂ ÎN SHOWBIZ. Bianca Drăguşanu s-ar iubi cu şeful lui Alex Bodi

Presa mondenă vuieşte pe seama unei posibile idile între Bianca Drăguşanu şi Josip Heit, şeful fostului ei iubit, Alex Bodi.

05 nov. 2019, 17:10

Informaţia şi tot circul care a urmat a pornit de la o amică de a lui Bodi, care, cu scop sau nu, l-a întrebat pe afacerist, pe un site de socializare: „S-a cuplat Bianca cu Josip?” iar el a preferat, în primă fază, să nu răspundă, lucru ce a lăsat loc de interpretări, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Alex Bodi, mesaj INCREDIBIL pentru Bianca Drăguşanu după anunţul de divorţ

Pentru cei care nu ştiu şi se întreabă de ce s-a ajuns la această bârfă, croatul Josip Heit este şeful lui Alex Bodi în compania Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Bodi îl consideră pe Josip cel mai bun prieten al său şi îl numeşte, de fiecare dată, „fratele meu”. Cu el, Alex şi Bianca s-au întâlnit în vacanţa din decembrie, din Dubai, iar bărbatul i-a acordat o atenţie sporită frumoasei blonde.

Cu toate acestea, la o săptămână de la aflarea zvonului, Alex Bodi a avut totuşi o reacţie, una chiar dură. Pe adresa lui de sozializare, întrebat din nou despre această posibilă idilă, el a fost, de data aceasta extrem de tranşant. „Nu s-a cuplat nimeni, e un zvon lansat de cineva care nu are nimic de făcut. Hai să nu jignim şi să vorbim urât, ea poate face ce vrea cu viaţa ei, dar cu prietenul meu, niciodată” sau „Josip nu ar face aşa ceva nici dacă încearcă ea! A fost doar o provocare eşuată”, sunt două dintre răspunsurile afaceristului!

Pe de altă parte, între Bianca Drăguşanu si Josip Heit ar fi o legătură imposibilă şi din alte motive. Surse din preajma croatului susţin că el are o femeie specială în viaţa lui. „De ceva vreme, bărbatul, care a mai fost căsătorit, are o altă iubită. Nu se pune problema unei idile paralele”, au dezvăluit apropiaţii lui Josip.