Bianca Drăguşanu se întoarce în braţele lui Victor Slav pentru 7000 de euro

Deşi au divorţat în urmă cu o lună, telenovela care îi are drept protagonişti pe Bianca şi Victor Slav continuă. Cei doi s-au cuplat într-o emisiune de dans la Pro TV şi se pare că se vor împăca în condiţii asemănătoare, într-un show special de Paşte.

16 apr. 2014, 20:40
Bianca Drăguşanu se întoarce în braţele lui Victor Slav pentru 7000 de euro

Căsătoria, dar şi divorţul, de Victor Slav s-au dovedit extrem bănoase pentru Bianca Drăguşanu. Potrivit unor surseClick!, frumoasa roşcată a încasat suma de 7.000 de euro ca să se “împace” cu fostul soţ la “Minunea dansului”. Sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20:30, are loc “Minunea dansului” la ProTV, unde Mihai şi Elwira Petre vor aduce pe scenă vedete care vor dansa pentru copiii aflaţi în nevoie. Pe lângă cele patru perechi din concurs, pe ringul de dans vor urca Iulia Vântur, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu.

BIANCA DRĂGUŞANU şi VICTOR SLAV S-AU SĂRUTAT ÎN DIRECT. Nimeni nu mai înţelege nimic!

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a început în decembrie 2012, când cei doi s-au întâlnit pentru dansa în cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”. După doar câteva luni de relaţie, Victor a cerut-o de nevastă şi cei doi au ajuns în faţa altarului în luna septembrie a anului trecut. în luna septembrie a anului trecut.

Surpriză mare: Victor Slav şi Bianca Drăguşanu formează din nou un cuplu