Bianca Drăgușanu și-a ieșit din pepeni! Ce i-a transmis unei fane pe internet: ”Nu îți mai roade unghiile, ești de râsul ploii”

Bianca Drăgușanu a fost scoasă din sărite de o urmăritoare de pe Instagram! Diva i-a oferit un răspuns acid, transmițându-i femeii respective un mesaj ironic.

29 nov. 2023, 15:15
Bianca Drăgușanu și-a ieșit din pepeni! Ce i-a transmis unei fane pe internet: ”Nu îți mai roade unghiile, ești de râsul ploii”

Bianca Drăgușanu a reacționat în mediul online, transmițându-i un mesaj ironic unei urmăritoare care i-ar fi lăsat un comentariu negativ.

Citește și Bianca Drăgușanu o susține pe Dana Budeanu referitor la parada de 1 Decembrie: ”Sunt fan, are dreptate în tot ce zice. Nu a existat unul care să facă ceva pentru România”

Vedeta a subliniat faptul că nu este deloc cazul ca cele care nu sunt mai presus decât ea să comenteze.

Diva este cunoscută ca fiind o persoană care nu se stăpânește atunci când este deranjată de ceva, la fel s-a întâmplat și de data aceasta. O femeie i-a scris un comentariu pe Instagram care a scos-o din sărite pe blondină, și evident, nu a putut lăsa lucrurile așa.

Pare că Drăgușanca a fost iar supărată de internauții care îi vizitează contul de social media.

Nu este prima dată când vedeta este atacată în mediul online, atât de femei cât și de bărbați, însă de multe ori Bianca a trecut cu vederea, dar nu și de data aceasta.

Multora nu le convine faptul că blondina și-a făcut mai multe operații de estetice, în timp ce alții spun că nu mai arată deloc cum arăta înainte, iar acestea sunt doar câteva dintre părerile ”normale”, deoarece în secțiunea de comentarii se află și păreri care cu siguranță o deranjează pe blondă.

Recent, vedeta a reacționat în mediul online, făcând un comentariu destul de dur la adresa cuiva care a deranjat-o, fără doar și poate.

Nu este prima dată când Bianca are replici acide la adresa celor care o enervează, astfel că, prezentatoarea emisiunii ”Detectorul de Minciuni” nu ezită să comenteze, la rândul ei.

„Când hoțul strigă ‘hoțul. Draga mea ‘fană. Ești de râsul ploii. Nu îți mai roade unghiile alea naturale. Degeaba mergi la biserică, asta nu te face un om mai bun și nici o sfântă”, a comentat Bianca Drăgușanu, recent, pe pagina ei de Instagram.

Bianca Drăgușanu: ”Dar nu v-ați plictisit?”

În urmă cu ceva vreme, Bianca Drăgușanu publicase un mesaj mult mai acid, după ce mai multe fane au fost de părere că buzele divei sunt exagerat de mari.

Citește și Ilinca Vandici, primele sărbători fără Andrei Neacșu, fostul soț. Ce face prezentatoarea de Crăciun și Revelion

„Mi-am verificat mesajele din Instagram și am observat că mai nou s-au trezit frumusețile astea.. care ele arată ca niște porci mistreți să-mi spună mie că am buzele extrem de mari.

Băi dar nu v-ați plictisit de zece ani să tot îmi spuneți asta? Păi și dacă îmi spuneți lucrurile astea nu e ca și cum mă interesează sau ca și cum s-ar schimba ceva’, a mărturisit ea.

„Oricum filtrul acesta face buzele mai mari și tocmai de asta îmi place, că dacă aș avea buzele cât mi le arată filtrul acesta, probabil nu mi le-aș mai injecta, dar nu le am și mi-ar plăcea să le am așa”, a mai adăugat Bianca.