Bianca Drăgușanu o susține pe Dana Budeanu referitor la parada de 1 Decembrie: ”Sunt fan, are dreptate în tot ce zice. Nu a existat unul care să facă ceva pentru România”

Bianca Drăgușanu îi dă dreptate Danei Budeanu referitor la parada de 1 Decembrie. Iubita lui Gabi Bădălău susține că este unul dintre cei mai înrăiți fani ai creatoarei de modă. Ce a mărturisit blondina, vezi mai jos!

29 nov. 2023, 08:38
Bianca Drăgușanu o susține pe Dana Budeanu referitor la parada de 1 Decembrie: ”Sunt fan, are dreptate în tot ce zice. Nu a existat unul care să facă ceva pentru România”

Bianca Drăgușanu a mărturisit că este pe aceeași lungime de undă cu Dana Budeanu legat de parada de Ziua Națională a României. Ieri, pe 28 noiembrie, blondina s-a enervat din cauza traficului din Capitală.

Citește Bianca Drăgușanu vrea să fie actriță: „Va fi un rol care mi se potrivește”. Ce spune despre cel de-al doilea copil

Cu această ocazie fosta prezentatoare a răbufnit, fiind de părere că evenimentul nu aduce nimic bun în condițiile în care România are foarte multe lipsuri, iar multe dintre acestea au legătură cu infrastructura și sistemul sanitar, spune ea.

Printre altele, diva a adus vorba despre Dana Budeanu, persoană pe care ea o apreciază foarte mult, mai ales că spune lucrurilor pe nume de fiecare dată.

„Am și o nelămurire. Să-mi spună și mie cineva ce aduc bun paradele. Ok, parada de 1 Decembrie, suntem români, mamă ce autostrăzi avem, mamă, ce locuri de parcare etc. Parada ca parada, încă nu e 1 Decembrie, dar ce aduce bun pregătirea pentru paradă?

Ați văzut ce trafic e în București? Frate, deci abia aștept să vină alegerile, eu, care nu am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maxim.

Nu a existat unu care să facă ceva pentru țara asta, unu care a fost ales și a lăsat ceva bun în urma lui. Nu știu, eu sunt fan Dana Budeanu, iar tot ce zice femeia asta asumată, jur că are dreptate”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe Instagram.

”Pentru ce paradă?”

Iubita lui Gabi Bădălău a vorbit și despre zăpăceala din perioada asta, iar din punctul acesteia de vedere, numai de paradă nu ar avea nevoie România.

Te-ar putea interesa și Bianca Drăgușanu, pregătită să devină mămică a doua oară: „Sunt fericită să vă dau această veste”. Vedeta vrea o familie numeroasă alături de Gabi Bădălău

„Trăim într-o țară în care numai să fii români nu e neapărat o mândrie, e ceva rău de tot. Pentru ce parada? Pentru ce?! Pentru ce aveți nevoie de pregătiri de paradă? Ce vreți să ne arătați?

Cum stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai votat o dată? Pentru ce?”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu care vrea să lanseze o campanie în rândul românilor care o urmăresc în mediul virtual.