Bianca Drăguşanu şi Adi Minune, evacuaţi de la petrecere. Poliţiştii au spart cheful

O petrecere la care participau mai multe vedete, a fost spartă de poliţiştii din Capitală. Printre cei care au încins atmosfera erau Bianca Drăgușanu și Adrian Minune.

07 feb. 2021, 11:28
Bianca Drăguşanu şi Adi Minune, evacuaţi de la petrecere. Poliţiştii au spart cheful
Bianca Drăguşanu şi Adi Minune, evacuaţi de la petrecere. Poliţiştii au spart cheful

Bianca Drăguşanu şi Adi Minune se numără printre vedetele care au sfidat regulile pandmiei şi au petrecut, sâmbătă seară într-o locaţie scumpă din Capitală.

Bianca Drăguşanu şi Adi Minune, petrecere în plină pandemie

Poliţiştii au descins, sâmbătă seară, la un local din Capitală, acolo unde mai multe vedete participau la un botez de fiţe.

Printre acestea s-au aflat şi fosta soţie a lui Victor Slav şi Adrian Minune. Oamenii legii au spart cheful petrecăreţilor, iar mai multe persoane au fost amendate.

Petreceri cu vedete în capitală, sparte de poliţişti

Nici Antonia, Velea și Puya nu s-au putut distra până dimineață. Polițiștii au descins la 2 noaptea în clubul în care petreceau aceștia, după un apel la 112.

Când au intrat în club, oamenii legii au găsit 32 de persoane. Toți au fost legitimați și scoşi afară, apoi au primit amenzi pentru că nu respectă restricțiile. Puya, Anonia și Alex Velea trebuie să plătească fiecare câte 500 de lei, iar organizatorul petrecerii va plăti 2000 de lei amendă.

Şi Delia a petrecut seara trecută. Artista a împlinit 39 de ani și s-a distrat în stilul caracteristic, alături de prietenii ei.

Citeşte şi Claudia Pătrăşcanu, mesaje incendiare către Bianca Drăguşanu. Ce i-a spus despre Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu, gata de nunta cu Gabi Bădălău. Vedeta a probat rochia de mireasă

Bianca Drăgușanu a anunțat că se mărită cu Gabi Bădălău, iar acum a probat rochiile de mireasă! Vedeta a început anul în forță: shopping în Dubai, alături de Ramona Gabor, apoi vacanța de vis în Maldive, cu Gabi Bădălău.

La revenirea din Maldive, fosta soție a lui Victor Slav și Alex Bodi a anunțat că se va mărita. Blondina a declarat că, în prezent, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Invitată la Teo Show, Bianca Drăgușanu a spus ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă.

„În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. (…). Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, a declarat vedeta.

Fosta soţie a lui Victor Slav a apărut într-un Insta Story probând câteva rochii de mireasă, pentru a atrage atenția că a vorbit serios despre o a treia căsătorie!