Claudia Pătrăşcanu, mesaje incendiare către Bianca Drăguşanu. Ce i-a spus despre Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu încearcă să o prevină pe Bianca Drăgușanu să nu facă aceleaşi greșeli pe care le-a făcut ea. Se pare că aceasta i-a trimis o mulțime de mesaje vedeti, în care îl denigrează pe Gabi Bădălău.

25 ian. 2021, 14:55
Claudia Pătrăşcanu, mesaje incendiare către Bianca Drăguşanu. Ce i-a spus despre Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu a pus-o în gardă pe Bianca Drăguşanu cu mesaje pline de acuzații și denigrări la adresa lui Gabi Bădălău, cu care se află în plin proces de divorţ.

Claudia Pătrăşcanu, mesaje incendiare către Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrășcanu o avertizează pe Bianca Drăguşanu să nu aibă încredere în Gabi Bădălău. „Claudia i-a scris Biancăi mesaje peste mesaje, a terorizat-o. I-a spus că vrea să îi vorbească de la femeie la femeie, să îi explice ce fel de om e Gabi. Și apoi au urmat texte kilometrice, în care Claudia și-a spus năduful. I-a spus Biancăi că el nu are atâția bani pe cât vrea să pară, că are multe amante, că nu poate fi bărbatul unei singure femei. Că o agresa fizic, că e un bărbat care umilește femeile”, a declarat un apropiat al Biancăi Drăgușanu pentru Playtech.

Claudia Pătrășcanu, dezvăluire cutremurătoare: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

Cântăreaţa a mai avertizat-o pe fosta asistentă  tv și în privința „calităților” paterne ale lui Gabi Bădălău. I-a spus că este un tată neglijent, neimplicat și chiar i-a mărturisit că în urmă cu ceva timp acesta spunea că nu s-ar uita niciodată la Bianca Drăguşanu: „I-a mai zis că nu este un tată implicat. Mai apoi i-a povestit niște episoade in care Bădălău vorbea urât despre Bianca și spunea că nu s-ar uita la ea. Claudia i-a mai spus blondinei că Gabi le cere pe toate de soție, însă niciodată nu se ține de cuvânt. Bianca nu a vrut să se bage între ei, pe ea nu o interesează scandalul lor. Nici nu o cunoaște bine pe Claudia, s-au văzut întâmplător pe la evenimente, atâta tot. Ea e șocată de îndrăzneala Claudiei de a da asemenea mesaje”.